EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Sport

Erotikus vállalkozást üzemeltet Csábi

Alighanem először került a futballtól meglehetősen távol eső téma miatt a hírekbe Csábi József. A Budapest Honvéd egykori 10-szeres válogatott játékosa, edzője pajzán szabadulószobát üzemeltet a belvárosban.

Csábi József háromszoros bajnok magyar labdarúgó, 2013-ban egy ízben még a válogatott szövetségi kapitánya is volt. Bár valószínűleg jobban szeretné, ha a Szolnoki MÁV-ról és a klubnál betöltött sportigazgatói tisztségéről faggatnánk, azonban, mint azt a FourFourTwo megírta, egy erotikus szabadulószobát üzemeltet, ez pedig érdekesebb főfoglalkozásánál.


– Nem hittem volna, hogy ilyen nagy hír lesz ebből a vállalkozásból – mondta Csábi a Lokálnak. – A foci mellett mindig kerestem más lehetőségeket is, korábban évekig élelmiszerboltunk volt, most a feleségem és Anett lányom viszi a szabadulószobát. A cég az enyém, de csak papíron vagyok benne a vállalkozásban.

A találóan Fallostnak keresztelt helyiségről egyébként azt írja a honlap: „Szabadítsd ki Csiklandia Hercegnőjét a Hétfarkú Edward Sárkány fogságából! Edward dühöng, mert farkait sehol nem találja… a Ti feladatotok, hogy megszelídítsétek a vadállatot, vagyis találjátok meg a hét farkat, adjátok vissza neki. Edward mindig csak egy órát alszik egyfolytában, így 60 percetek van arra, hogy megtaláljátok és visszaadjátok az összes falloszt a ház urának. Ha elég ügyesek és leleményesek vagytok, a Hercegnő boldogan távozhat…”

– A gondtalan szórakozás, a humor és a játék dominál az üzletben, de számomra továbbra is a futball maradt és marad a fő profil – fogalmazott Csábi.


MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek