2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb XVII.kerület

Ételosztás minden pénteken

Az önkormányzat, valamint a Rákosmenti Adományház Egyesület szervezésében újfent elindult a hagyományos ételosztás kerületünkben.

Minden pénteken 13 órakor meleg ételt, kenyeret osztanak ki a fedél nélkülieknek, a hátrányos helyzetű családoknak, valamint az egyedül élő, kis jövedelmű nyugdíjasoknak a városháza és kormányhivatal épülete közötti területen, ahol a polgármester, Riz Levente maga is rendszeresen merőkanalat ragad. Rákosmente legnagyobb jótékonysági ételosztási akciója 2018. március 2-áig tart.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.