EUR: 344,22 Ft
CHF: 318,13 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Külföld

Ettől cukibb éhenkórász ebet ma már biztosan nem talál az interneten – Videó!

Futótűzként terjed az interneten annak az ázsiai férfinek a kutyája, aki feltűnés nélkül próbálja kinézni gazdája szájából a joghurtot.

A felvételből kiderül, hogy ez a labrador nagyon jól nevelt, hiszen amikor a gazdi figyelmét az éhes szemek felé fordítja, a rafinált eb azonnal elfordítja a fejét.


A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek