EUR: 345,55 Ft
CHF: 321,29 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb X.kerület XVII.kerület

Évi, a kiválasztott

Ünnepélyes keretek között hirdették ki a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram idei nyerteseit múlt szerdán, köztük a Törekvés Rákosmentén élő paralimpiai ezüstérmes vívóját, Hajmási Évát.

A K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyával történő vásárlások minden ezer forintja után a K&H-csoport saját forrásából egy forintot különít el a sportolók és segítőik részére. A programnak köszönhetően az idei nyertesekkel együtt már 19 sportoló és 3 segítő kapott összesen több mint 17 millió forintnyi ösztöndíjat − hangzott el a sajtótájékoztatón. Az MTI összefoglalójából az is kiderül, hogy a tizenegy éves együttműködés a 2020-as tokiói paralimpiáig biztosan folytatódik. Az eseményen egyúttal bejelentették, hogy a szurkolók által megszavaztatott jelöltek közül a felnőtteknél Hajmási Éva paralimpiai ezüstérmes vívó, a reménység kategóriában Konkoly Zsófia paralimpiai bronzérmes úszó, míg a segítőknél Kálmán Edgárné, Kálmán Krisztina atléta segítője lett a győztes, akik fejenként bruttó nyolcszázezer forintos ösztöndíjban részesülnek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.