EUR: 317,97 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Evra esküszik, hogy még erősebben tér majd vissza – Videó!

Miután az Olympique de Marseille csapata kivágta Patrice Evrát, mert fejbe rúgott egy szurkolót, a francia sztár Dubaiban közölte, hogy vissza fog térni.

Mint ismeretes a Guimaraes elleni Európa Liga-találkozó előtt egy szurkoló fejberúgása miatt Patrice Evrát komoly büntetéssel sújtották. Az UEFA döntése értelmében Evra 2018. június 30-ig nem léphet pályára, emellett 10 ezer eurós büntetést is be kell fizetnie. Az ítélet kihirdetése után nem sokkal a játékos klubja, az Olympique de Marseille is szerződést bontott a 36 éves futballistával. Annak ellenére, hogy jó ideig nem játszhat profi mérkőzésen, a bal hátvéd nem kívánja abbahagyni pályafutását, és elhatározta, hogy igenis erősebben tér majd vissza miután lejár a kényszerpihenője.


A bejelentést meglehetősen érdekesen tette meg. A Manchester United egykori játékosa Dubaiban egy Jeep húzása közben közölte, hogy igenis vissza fog térni. A nem mindennapi eseményről az Instagram-oldalára egy videót is feltett.

– Annak ellenére, hogy néha az élet nehéz, mindig mosolyognod kell. Esküszöm az Istenre, erősebben térek majd vissza mint valaha. Mindig pozitívan gondolkodom, nem lehetek lusta. Nem tudom, hogy te mit csinálsz, de én egy autót húzok, mert egyre jobb és jobb akarok lenni. Jövök! – fogalmazott.


Egyértelmű, hogy a Marseille már nem tart igényt a szolgálataira, de ügynöke szerint rengeteg megkeresést kapott ügyfele.

– Egyértelmű, hogy nem érzi jól magát most, azonban a pályafutása még nem ért véget, nem ilyen körülmények között akar visszavonulni. fizikálisan erősebb, mint amilyen volt öt-hat éve. Patrice nem tér majd vissza az olasz élvonalva, mivel sok időt töltött a Juventusban, de semmi sem zárható ki – mondta Federico Pastorello, Evra ügynöke.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

    Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

    Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

  • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

    Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

    A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.