EUR: 323,23 Ft
CHF: 283,13 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Sport

Evra esküszik, hogy még erősebben tér majd vissza – Videó!

Miután az Olympique de Marseille csapata kivágta Patrice Evrát, mert fejbe rúgott egy szurkolót, a francia sztár Dubaiban közölte, hogy vissza fog térni.

Mint ismeretes a Guimaraes elleni Európa Liga-találkozó előtt egy szurkoló fejberúgása miatt Patrice Evrát komoly büntetéssel sújtották. Az UEFA döntése értelmében Evra 2018. június 30-ig nem léphet pályára, emellett 10 ezer eurós büntetést is be kell fizetnie. Az ítélet kihirdetése után nem sokkal a játékos klubja, az Olympique de Marseille is szerződést bontott a 36 éves futballistával. Annak ellenére, hogy jó ideig nem játszhat profi mérkőzésen, a bal hátvéd nem kívánja abbahagyni pályafutását, és elhatározta, hogy igenis erősebben tér majd vissza miután lejár a kényszerpihenője.


A bejelentést meglehetősen érdekesen tette meg. A Manchester United egykori játékosa Dubaiban egy Jeep húzása közben közölte, hogy igenis vissza fog térni. A nem mindennapi eseményről az Instagram-oldalára egy videót is feltett.

– Annak ellenére, hogy néha az élet nehéz, mindig mosolyognod kell. Esküszöm az Istenre, erősebben térek majd vissza mint valaha. Mindig pozitívan gondolkodom, nem lehetek lusta. Nem tudom, hogy te mit csinálsz, de én egy autót húzok, mert egyre jobb és jobb akarok lenni. Jövök! – fogalmazott.


Egyértelmű, hogy a Marseille már nem tart igényt a szolgálataira, de ügynöke szerint rengeteg megkeresést kapott ügyfele.

– Egyértelmű, hogy nem érzi jól magát most, azonban a pályafutása még nem ért véget, nem ilyen körülmények között akar visszavonulni. fizikálisan erősebb, mint amilyen volt öt-hat éve. Patrice nem tér majd vissza az olasz élvonalva, mivel sok időt töltött a Juventusban, de semmi sem zárható ki – mondta Federico Pastorello, Evra ügynöke.

Kapcsolódó Cikkek

 • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.

 • Hajrá, magyarok!

  Hajrá, magyarok!

  Holnap kezdődik az év legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye, a budapesti birkózó-világbajnokság.

 • UFC-bajnok a birkózó vb-n!

  UFC-bajnok a birkózó vb-n!

  Október 21-én és 22-én itt lesz Henry Cejudo, aki idén az UFC bajnoka lett 57 kg-ban. Ő az első olyan ketrecharcos, aki korábban olimpiai bajnoki címet szerzett birkózásban, Pekingben (szabadfogás 55 kg).