EUR: 321,34 Ft
CHF: 284,50 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Külföld

Ez a nyolcéves fiú a legfiatalabb krokodilvadász

Egy mindössze nyolcéves kisfiú vadászta le azt a több mint háromméteres aligátort, amelyik már több alkalommal okozott riadalmat Florida lakosainak körében. Azért is nagy szám az ifjú Grayson Chantley zsákmánya, mert a 3,4 méteres krokodil feje akkora, mint az egész fiú.

Floridában nagy hagyománya van az aligátorvadászatnak. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy mindenki ész nélkül gyilkolhatja az őshüllőket. A krokodilvadászok csak akkor ejthetnek el ilyen állatokat, ha emberi élet forog kockán, illetve az augusztustól novemberig tartó vadászati szezonban, de akkor is csak négy darab lőhető ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros újra Brüsszelben lobbizott

  Soros újra Brüsszelben lobbizott

  A spekuláns Jyrki Katainen finn és Vĕra Jourová cseh uniós biztosokkal egyeztetett a Soros György a CEU helyzetéről. Az ENSZ migrációs csomag elfogadtatása érdekében gyakran egyeztet az amerikai milliárdos, többek közt Jean-Claude Junckerrel és Frans Timmamermanns csúcsvezetőkkel.

 • Háromméteres fallal védi magát Soros

  Háromméteres fallal védi magát Soros

  Bár Soros György teljes mellszélességben kiáll a nyitott határokat és társadalmakat szorgalmazó rögeszméje mellett, saját villáját három méteres betonfal veszi körül.

 • Mi lesz veled, brexit?

  Mi lesz veled, brexit?

  Elutasította a londoni alsóház a Nagy-Britannia unióból való kilépésének feltételeiről szóló megállapodást. A brüsszeli migránssimogatás, bürokrácia és arrogancia nagymértékben hozzájárult a Brexithez.