EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Program

Ez a karóra megkeresi az eltűnt telefont

A Forma–1-es futamok ihlették a Casio új modelljét, amin több olyan applikáció is van, ami igazán különlegessé teszi a karórát. Az EQB-800 kronográf a versenyautók köridejének mérésére is alkalmas.

Időzóna alapján naponta legalább négyszer automatikusan frissíti az időt a csatlakoztatott mobiltelefon pontos ideje alapján. A bluetoothos kapcsolat révén még jobban kihasználhatók a benne rejlő lehetőségek. Az EQB-800 Casio Watch+ alkalmazása az Android-rendszerű okostelefonokkal, valamint az iPhone-okkal is szinkronizálható. A fejlett applikáció képes eltárolni, majd grafikusan megjeleníteni a köridőket, illetve azt is meg tudja mutatni, melyik volt a leggyorsabb vagy éppen a leglassabb köridő.


Mivel ez az óra azoknak készült, akiknek minden másodperc számít az életben, különleges funkcióval látták el. A Phone Finder opcióval az óra viselője könnyedén megtalálhatja elkeveredett okostelefonját. Ehhez mindössze egy gombot kell megnyomnia a karórán, a telefon pedig azonnal hangjelzést ad, hogy tulajdonosa ráleljen – a telefon lenémított állapotában is!

Az EQB-800 is rendelkezik a Casio által kifejlesztett energiatakarékos és környezetbarát Tough Solar technológiával, mely a természetes és mesterséges fényből egyaránt képes kinyerni a működéséhez szükséges energiát. Az óra további kényelmi funkciói közé tartozik az öröknaptár, akkumulátortöltöttség-jelző, fluoreszkáló számlapelemek, napi ébresztés, 10 barig vízállóság és az edzett kristályüveg, fémcsatos változatok esetében tömör csatszemekből álló csat biztonsági zárral.

Az új óra fémcsatos változata kétféle, kék és acélszínű lünettával választható, emellett elegáns bőrszíjas változatban is elérhető.

Kapcsolódó Cikkek