EUR: 323,13 Ft
CHF: 282,81 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb XIV.kerület

Ez nagyon retró volt!

Kategóriájában Közép-Európa legnagyobb rendezvénye volt az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás, amelyet a budapesti Flippermúzeum szervezésében a Dürer Rendezvényházban rendeztek meg.

Igazi nosztalgia-játékteremmé alakult a rendezvényház, ahol 250 játékon játszhattak az érdeklődők. Megnézhették, sőt ki is próbálhatták a legrégebbi és a valaha készült legnépszerűbb flippergépet, de a játéktermi videójátékok rajongóit száz, igazi klasszikus gép várta. Na, és itt volt a valaha készült legnagyobb flippermasina, a billiárdgolyóval működő óriási Hercules is, amelyen a látogatók hazánkban csak a kiállítás idején játszhattak.


Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.