EUR: 345,54 Ft
CHF: 321,46 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb XIV.kerület

Ez nagyon retró volt!

Kategóriájában Közép-Európa legnagyobb rendezvénye volt az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás, amelyet a budapesti Flippermúzeum szervezésében a Dürer Rendezvényházban rendeztek meg.

Igazi nosztalgia-játékteremmé alakult a rendezvényház, ahol 250 játékon játszhattak az érdeklődők. Megnézhették, sőt ki is próbálhatták a legrégebbi és a valaha készült legnépszerűbb flippergépet, de a játéktermi videójátékok rajongóit száz, igazi klasszikus gép várta. Na, és itt volt a valaha készült legnagyobb flippermasina, a billiárdgolyóval működő óriási Hercules is, amelyen a látogatók hazánkban csak a kiállítás idején játszhattak.


Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.