EUR: 346,04 Ft
CHF: 323,71 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb IX.kerület

Ez több, mint táncház

A Ferencvárosi Művelődési Központnak köszönhetően az őszi-téli időszakban sem maradnak program nélkül a gyermekek és szüleik.

A központ szervezésében a nyár folyamán ugyanis minden héten volt olyan nap, amikor a kicsiknek kedveskedtek, és bár szabadtéri programot már nem lehet szervezni, a Haller utcában mindenki jól érezheti magát. Csütörtökönként például kézműveskedéssel egybekötött magyar táncházat tartanak a kicsiknek, amelyen minden páros héten Olasz György és barátai zenélnek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.