2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb XVI.kerület

Falitérkép jótékony céllal

A Stiefel Kft 175 ezer forint értékű térkép és atlasz csomagot ajánlott fel egy kerületi iskola számára (Fotó: XVI. Kerületi Újság)

Speciális falitérkép készült kerületünkről a Stiefel Kft. és a XVI. kerületi önkormányzat közreműködésével.

A térkép különlegessége, hogy ingyenes mobilos applikáció segítségével a rajta hirdető cégek honlapjai közvetlenül elérhetők, valamint letölthető a XVI. kerületről készült rövidfilm is. A kerület lakói 100 kerületi intézményben találkozhatnak majd a térképpel a Kertvárosban. A hirdetési helyek értékesítéséből befolyt összeg egy része jótékonysági célt is szolgál a jövőben. A Stiefel Kft. 175 ezer forint értékű térkép- és atlaszcsomagot ajánlott fel egy kerületi iskola számára. A felajánlás kezdeményezettje az az iskola lesz, amelyik megnyeri a jövő tavasszal megrendezendő Föld napi környezetvédelmi vetélkedőt a Hermina Sportparkban.


Farkas Elemér, a kerületi Csokoládé Múzeum alapítója, a térkép egyik hirdetője pedig különdíjként felajánlotta, hogy a vetélkedőn utolsó helyezést elérő osztályt jövő tavasszal várja egy ingyenes csokoládékóstolóra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.