2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Veszprém

Faültetéssel hívják fel a figyelmet a férfiak felelősségére

Faültetéssel igyekezett felhívni a figyelmet a férfiak családon belüli szerepére a Férfiak Klubja. A társaság szerda délelőtt az Ady Endre utca–Almádi út kereszteződésében ültetett. 

Bedő Imre, a klub alapítója az eseményen arról beszélt, hogy a férfiak túl sok időt töltenek a munkahelyükön, aminek katasztrofális következményei vannak. A házasságok fele tönkremegy, a gyerekek pedig nem kapnak megfelelő férfimintát, ami az ő felnőttkori kapcsolataikra is negatív hatással lesz. A faültetéshez Porga Gyula polgármester is csatlakozott.

A férfiak felelősségére hívták fel a figyelmet (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.