EUR: 325,45 Ft
CHF: 282,79 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Veszprém

Faültetéssel hívják fel a figyelmet a férfiak felelősségére

Faültetéssel igyekezett felhívni a figyelmet a férfiak családon belüli szerepére a Férfiak Klubja. A társaság szerda délelőtt az Ady Endre utca–Almádi út kereszteződésében ültetett. 

Bedő Imre, a klub alapítója az eseményen arról beszélt, hogy a férfiak túl sok időt töltenek a munkahelyükön, aminek katasztrofális következményei vannak. A házasságok fele tönkremegy, a gyerekek pedig nem kapnak megfelelő férfimintát, ami az ő felnőttkori kapcsolataikra is negatív hatással lesz. A faültetéshez Porga Gyula polgármester is csatlakozott.

A férfiak felelősségére hívták fel a figyelmet (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.