EUR: 344,69 Ft
CHF: 322,03 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Belföld

Felakasztott ember a metróban – megszólalt a rendőrség

A rendőrség a Lokálnak megerősítette, hogy valóban történt egy haláleset a Batthyány téri metróalagútban. Az Origo szerint felakasztotta magát egy férfi.

Felakasztotta magát egy ember az M2 metróvonal Batthyány téri megállójának közelében a metró alagútjában – értesült az Origo. Lapunk kérdésére a BRFK megerősítette, hogy haláleset történt a metróvonal két megállója között, ugyanakkor azt is közölték: idegenkezűségre utaló jelet nem találtak, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

  • Fidesz: Az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

    Fidesz: Az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

    Az MSZP hiteltelen a nemzeti ügyekben, a Fidesz a nemzeti összetartozás ügyében senkit nem tekint hitelesnek, aki Gyurcsány Ferenccel összeáll – írta a nagyobbik kormánypárt frakcióigazgatója hétfői közleményében a szocialista Molnár Zsolt nyilatkozatára reagálva.

  • A veszélyhelyzet megszüntetéséről tárgyal az Országgyűlés a héten

    A veszélyhelyzet megszüntetéséről tárgyal az Országgyűlés a héten

    Háromnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés ezen a héten. A képviselők kedden ismét a kormány tagjait kérdezhetik, szerdán a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről kezdenek tárgyalni, míg csütörtökön a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából tartanak emlékülést.