EUR: 330,09 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Belföld

Felakasztott ember a metróban – megszólalt a rendőrség

A rendőrség a Lokálnak megerősítette, hogy valóban történt egy haláleset a Batthyány téri metróalagútban. Az Origo szerint felakasztotta magát egy férfi.

Felakasztotta magát egy ember az M2 metróvonal Batthyány téri megállójának közelében a metró alagútjában – értesült az Origo. Lapunk kérdésére a BRFK megerősítette, hogy haláleset történt a metróvonal két megállója között, ugyanakkor azt is közölték: idegenkezűségre utaló jelet nem találtak, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendőr kérte meg kedvese kezét

  Rendőr kérte meg kedvese kezét

  Gyönyörű meglepetésben lehetett része annak a nőnek, akit párja rendőrkollégái jelenlétében és asszisztálásával, nagyon romantikus körülmények között jegyzett el.

 • Nap képe: Édes hasonmás

  Nap képe: Édes hasonmás

  Nem szakítottak a hagyományokkal Geresdlak lakói, akik immár 10. alkalommal készítették el a Baranya megyei település kicsinyített hasonmását mézeskalácsból.

 • Végre rend lesz a színházakban

  Végre rend lesz a színházakban

  Elfogadta az Országgyűlés a kulturális átalakításról szóló törvényt, amely átlátható működési modellt és kiszámítható helyzetet és felelősségi viszonyokat teremt a színházak fenntartásában.

 • A budapestiek támogatják a Liget-projektet

  A budapestiek támogatják a Liget-projektet

  Hiába próbálják Karácsony Gergelyék megfúrni, a Liget-projekt az emberek nagy többsége szerint mégsem az ördögtől való, sőt kifejezetten hasznosnak találják a fejlesztéseket.