EUR: 317,91 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Felakasztott ember a metróban – megszólalt a rendőrség

A rendőrség a Lokálnak megerősítette, hogy valóban történt egy haláleset a Batthyány téri metróalagútban. Az Origo szerint felakasztotta magát egy férfi.

Felakasztotta magát egy ember az M2 metróvonal Batthyány téri megállójának közelében a metró alagútjában – értesült az Origo. Lapunk kérdésére a BRFK megerősítette, hogy haláleset történt a metróvonal két megállója között, ugyanakkor azt is közölték: idegenkezűségre utaló jelet nem találtak, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz józsefvárosi, fővárosi tulajdonú bérlakást hoznak lakható állapotba, hogy azokba hajléktalan emberek költözhessenek egy európai uniós és állami támogatású program révén.

 • Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Intenzíven terjed az influenza: az év harmadik hetében – január 14. és 20. között – kétszer annyi, 38 200 beteg fordult orvoshoz panaszával, mint egy héttel korábban – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán közzétett heti jelentéséből.

 • A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem állt a magyar családok mellé; Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk alatt mindig csak elvettek a gyermekesektől – jelentette ki Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Komáromban.