EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,07 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Felépült Jacko fia a motorbalesetből

Teljesen felépült súlyos motorbalesetéből Michael Jackson fia, Prince Jackson. A 20 éves fiatalember hetekkel ezelőtt borult járművével Kaliforniában, és csak a szerencsének köszönheti, hogy nem bénult le.

Prince leesett a motorról és hosszú métereken keresztül igen nagy sebességgel pörgött a teste, majd egy parkoló kocsinak csapódott. A sztárcsemete csodával határos módon kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet, de egy ideig benntartották a kórházban. Prince a kötelező ágynyugalom után rövid időre Svájcba utazott, hogy a barátaival tölthessen egy kis időt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.