EUR: 344,37 Ft
CHF: 317,81 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Extra

Felesége hiába kéri, nem válik a Terminátor

Arnold Schwarzenegger felesége, Maria Shriver már hat éve próbál elválni, de eddig falakba ütközött, az egykori kormányzó ugyanis mindig megakasztja a folyamatot.

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver ugyan már több mint hat éve külön élnek, mégsem sikerült elválniuk. A TMZ amerikai hírportál szerint mindez Schwarzenegger hibája, aki annak ellenére, hogy Maria már többször elindította a válási procedúrát, nem hajlandó aláírni a papírokat. Ugyan a dolog már hat éve tart, a lap szerint Maria néhány hónapja ismét próbálkozott, ennek ellenére a színész, exkormányzó még mindig a papírokon ül. A párhoz közeli ismerősök pedig elmondták, hogy tulajdonképpen Maria egészen eddig megbékélt a helyzettel, nem zavarta, hogy Schwarzi felesége. Most azonban úgy tűnik, hogy magánéletében már problémát okozhat a jogi kötelék – írja a lap. Maria akkor költözött el az exkormányzótól, amikor 2011-ben kiderült, hogy 1997-ben Arnoldnak fia született egykori házvezetőnőjüktől, Mildred Baenától.


A történtek hatalmas port kavartak, kiderült, hogy Schwarzinak és feleségének nincs házassági szerződése sem, így az anyagiakon kívül – ami körülbelül 107 milliárd forintnak megfelelő összeg – is rengeteget veszekedtek, végül nem sikerült sem megállapodni, sem elválni. Később személyes vitáikat ugyan – feltehetőleg gyermekeik miatt – rendezték, ma már jó viszonyt ápolnak, a papírmunka azonban még várat magára, mert Schwarzi nem hajlandó megtenni a szükséges jogi lépéseket.

ARNOLD SCHWARZENEGGER 6 éve nem hajlandó elválni fotó: Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

 

Fia pontos mása édesapjának  Fotó: Profimedia, Planet 

 

 

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek