EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Felesége pénzelte Horváth Tamás karrierjét

Horváth Tamás nevét ma már minden bizonnyal megjegyzi az egész ország. Vasárnap ugyanis a fiatal énekes nyerte meg a Sztárban Sztár legsokoldalúbb előadója címet. Karrierje felfelé ível, videóinak tízmilliós látogatottsága van, ez azonban nem volt mindig így: néhány évvel ezelőtt még felesége segítette ki az anyagi csődből. 

– Remélem, az édesanyám is látja ezt onnan fentről – mondta könnyek között Horváth Tamás, amikor vasárnap este Tilla őt hirdette ki az év legsokoldalúbb versenyzőjének és ezzel megnyerte a TV2 Sztárban Sztár című versenyét. Az énekest tinikorában a Megasztárban ismerhettük meg, majd évekre eltűnt a nyilvánosság elől. – A tehetségkutatóban még kissrác voltam, nem értem meg a dalok mondanivalójára. Azt mindig is tudtam, hogy zenéléssel szeretnék foglalkozni. Volt egy bandám, amelynek a menedzsere leszervezett nekünk fellépéseket, minden pénzt ebbe öltünk, de az utolsó pillanatban kiderült, hogy mégsem jönnek össze ezek a bulik. Nem vert át minket, egyszerűen nem úgy alakult a helyzet – emlékezett vissza Tamás, akit párja indított el az internetes karrier útján.


– A feleségem, Andi segített át a legnehezebb időszakon. Amikor nem volt pénzem semmire, mert minden elúszott a soha létre nem jött bulik miatt, ő támogatott anyagilag. A számláimat sem tudtam fizetni, és zsemlére is alig futotta – mesélte Tamás, aki nem adta fel, tovább küzdött az álmaiért, és egy újabb menedzser segítségével leszervezett egy videóklipforgatást. Ezzel szeretett volna befutni. – A forgatás előtt egy nappal a menedzser azt mondta, nem fog összejönni, nagyon sajnálja, de le kell mondja a forgatást. Ekkor a párom megelégelte a folyamatos pechszériát és azt mondta, ne törődjünk semmivel, ő majd finanszírozza. Andi az összes spórolt pénzét összeszedte és több százezret előlegezett meg, hogy létrejöhessen a klip. Végül úgy döntöttünk, nem házalunk vele, feltesszük a YouTube-ra, lesz, ami lesz. És szó szerint csoda történt, néhány nap alatt százezrek, majd milliók látták – mesélte Tomi, aki minden pillanatban hálát ad a párjáért. – Nekem ő a mindenem. Ő az, aki az első pillanattól kezdve hitt bennem, nem is tudom, mi lenne velem nélküle. Andi tartotta bennem a lelket, mondta, hogy a saját szövegeimmel fogok befutni, és higgyem el, hogy az internet a legjobb út. Igaza lett, ma már több mint tízmilliós nézettséget is elérnek a dalaim az online felületen. A bulijaink telt házasak, és végre tényleg nincsenek anyagi problémáim. A reklámokból ugyan nem jön be túl sok, mert a magyarországi díjszabás a legszűkösebb a világon, de a koncertek és egyéb megkeresések miatt már szerencsére gond nélkül el tudom tartani a családomat.

Fotó Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.