2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Felesége pénzelte Horváth Tamás karrierjét

Horváth Tamás nevét ma már minden bizonnyal megjegyzi az egész ország. Vasárnap ugyanis a fiatal énekes nyerte meg a Sztárban Sztár legsokoldalúbb előadója címet. Karrierje felfelé ível, videóinak tízmilliós látogatottsága van, ez azonban nem volt mindig így: néhány évvel ezelőtt még felesége segítette ki az anyagi csődből. 

– Remélem, az édesanyám is látja ezt onnan fentről – mondta könnyek között Horváth Tamás, amikor vasárnap este Tilla őt hirdette ki az év legsokoldalúbb versenyzőjének és ezzel megnyerte a TV2 Sztárban Sztár című versenyét. Az énekest tinikorában a Megasztárban ismerhettük meg, majd évekre eltűnt a nyilvánosság elől. – A tehetségkutatóban még kissrác voltam, nem értem meg a dalok mondanivalójára. Azt mindig is tudtam, hogy zenéléssel szeretnék foglalkozni. Volt egy bandám, amelynek a menedzsere leszervezett nekünk fellépéseket, minden pénzt ebbe öltünk, de az utolsó pillanatban kiderült, hogy mégsem jönnek össze ezek a bulik. Nem vert át minket, egyszerűen nem úgy alakult a helyzet – emlékezett vissza Tamás, akit párja indított el az internetes karrier útján.


– A feleségem, Andi segített át a legnehezebb időszakon. Amikor nem volt pénzem semmire, mert minden elúszott a soha létre nem jött bulik miatt, ő támogatott anyagilag. A számláimat sem tudtam fizetni, és zsemlére is alig futotta – mesélte Tamás, aki nem adta fel, tovább küzdött az álmaiért, és egy újabb menedzser segítségével leszervezett egy videóklipforgatást. Ezzel szeretett volna befutni. – A forgatás előtt egy nappal a menedzser azt mondta, nem fog összejönni, nagyon sajnálja, de le kell mondja a forgatást. Ekkor a párom megelégelte a folyamatos pechszériát és azt mondta, ne törődjünk semmivel, ő majd finanszírozza. Andi az összes spórolt pénzét összeszedte és több százezret előlegezett meg, hogy létrejöhessen a klip. Végül úgy döntöttünk, nem házalunk vele, feltesszük a YouTube-ra, lesz, ami lesz. És szó szerint csoda történt, néhány nap alatt százezrek, majd milliók látták – mesélte Tomi, aki minden pillanatban hálát ad a párjáért. – Nekem ő a mindenem. Ő az, aki az első pillanattól kezdve hitt bennem, nem is tudom, mi lenne velem nélküle. Andi tartotta bennem a lelket, mondta, hogy a saját szövegeimmel fogok befutni, és higgyem el, hogy az internet a legjobb út. Igaza lett, ma már több mint tízmilliós nézettséget is elérnek a dalaim az online felületen. A bulijaink telt házasak, és végre tényleg nincsenek anyagi problémáim. A reklámokból ugyan nem jön be túl sok, mert a magyarországi díjszabás a legszűkösebb a világon, de a koncertek és egyéb megkeresések miatt már szerencsére gond nélkül el tudom tartani a családomat.

Fotó Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.