2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Szolnok

Felforrósodott a parkett

Negyedik alkalommal rendezték meg a Szolnoki Nemzetközi Versenytánc Gálát az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban, ahol a szolnoki Szimfonik Harsona Együttes zenei közreműködésével hazai és nemzetközi táncosok, valamint a Szoldance TSE táncosainak előadásában gyönyörködhettünk.

Az est sztárvendégei a nemzetközileg elismert Savaria formációs versenytánccsapata és az U21-es latin-amerikai táncok világbajnok párosa voltak. A gála a korábbi évekhez hasonlóan ismét telt házas volt, és hatalmas sikert aratott.

Fotó: Kiss János

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.