EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb

Feloldották a tehergépjárművek forgalomkorlátozását Nógrád megyében

Újra közlekedhetnek a 7,5 tonna össztömeg feletti járművek a 2-es főúton Nógrád megyében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Nágel Tamás elmondta: visszavonták az intenzív havazás miatt reggel elrendelt a korlátozást, így a kamionok újra közlekedhetnek a 2-es főút Nógrád megyei szakaszán.


Teherautók csúsztak árokba Rétságnál, lezárták a 22-es utat

Több tehergépkocsi árokba csúszott Rétság külterületén csütörtökön, emiatt lezárták a 22-es főutat az 1-es kilométernél Kiss Gábor elmondta: senki sem sérült meg, de az érintett szakaszon teljes útlezárás mellett kezdték meg a műszaki mentést.

A járművezetők a baleset helyszínét a 2-es út, illetve Bánk irányába kerülhetik el – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.