EUR: 322,02 Ft
CHF: 281,58 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Fidesz: A Jobbik az Alkotmánybíróságra is nyomást akar gyakorolni

A nagyobbik kormánypárt szerint a Jobbik Simicska Lajos kedvéért már az Alkotmánybíróságra is nyomást akar gyakorolni.

A Fidesz így értékelte az ellenzéki párt képviselőjének, Staudt Gábornak nyilatkozatát. A Jobbik frakcióvezető-helyettese hétfőn benyújtott beadványában azt kérte: gyorsítsa fel az Alkotmánybíróság (Ab) a plakáttörvény módosításával kapcsolatos, ellenzéki képviselők által jegyzett beadvány elbírálását.


A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: szánalmas, hogy a választási kudarcukat ilyen kétségbeesetten már előre magyarázzák.

Az a Jobbik beszél, amely nem tud elszámolni a milliárdos Simicska Lajostól kapott illegális támogatásokkal az Állami Számvevőszék felé – közölték, hozzátéve: Vona Gábor pártelnök eladta a Jobbikot Simicska Lajosnak és azóta folyamatosan csak elárulja a párt eredeti értékeit, hogy kizárólag a milliárdos érdekeit szolgálják.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.

 • Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Újabb nagyon aljas álhír terjedt el a magukat függetlennek hazudó baloldali fake news portálokon. A balliberális propagandagépezet most épp arról hazudott, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Flóra katonai gépen utazott haza Ciprusról.

 • Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  – Hatalmas kihívás elé állítja az autóipari szereplőket a hónap elején Luxemburgban született EU-döntés, amelynek értelmében 2030-ig az autógyártó vállalatoknak 35 százalékkal kell csökkenteniük szén-dioxid-kibocsátási értékeit, ezért ezen a területen a jövőben az eddiginél is fontosabb lesz a kutatás-fejlesztés és az innováció – jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a szerdán megnyílt Automotive Hungary 2018 6.