2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Belföld

Fidesz: Az Országgyűlés tárgyalja meg az EP Soros-tervet előrevetítő állásfoglalását!

A Fidesz kezdeményezi, hogy az Országgyűlés tárgyalja meg az Európai Parlament azon legutóbbi állásfoglalását, amelynek több pontja véleményük szerint a Soros-terv több pontjának végrehajtását vetíti előre.

Halász János, a kormánypárt frakciójának szóvivője, országgyűlési képviselő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: “Soros György szövetségesei és a magyar baloldal” támogatásával egy minden eddiginél veszélyesebb “migránspárti” határozat született.


A brüsszeli döntésben ugyanis benne van a kötelező felső korlát nélküli betelepítési kvóta, az EU-ba lépő migránsok automatikus elosztása, a gazdasági migráció legalizálása, a kiszélesített és felgyorsított családegyesítés, a “Soros-féle NGO-k” bevonása a nemzetközi eljárásokba, a nemzeti hatáskörök szűkítése és a betelepítést elutasító országok megbüntetése – sorolta, hozzátéve: az állásfoglalás ezen elemei egy az egyben visszaköszönnek a Soros-tervben is.

A Fidesz-frakció szóvivője hangsúlyozta: az is nyilvánvaló, hogy ezt a határozatot át akarják verni a brüsszeli döntéshozatalon és a tagállamokon is.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek