EUR: 322,00 Ft
CHF: 281,43 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Fidesz: Szél Bernadett futószalagon tárgyal Soros embereivel

A Fidesz szerint Szél Bernadett, az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje futószalagon tárgyal Soros embereivel, akik korábban támadták Magyarországot.

A Fidesz ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Szél Bernadett találkozott és megbeszélést folytatott Philippe Lamberts-cel, az Európai Zöldek frakcióvezetőjével, ezen az európai szociális pillérről, valamint Magyarország és az Európai Unió közeledésének útjairól is egyeztettek.


A nagyobbik kormánypárt közlése szerint Philippe Lamberts “Soros György megbízható szövetségeseként minden lehetséges alkalommal támadta Magyarországot”, korábban uniós vizsgálatot követelt a magyar bevándorlás-politika miatt.

Felidézték, hogy Szél Bernadett brüsszeli útján azzal a Věra Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozgat Soros Györggyel és elismerte, az “EU lépéseinek szívében” a Soros-hálózat értékei állnak. A politikus ugyancsak Magyarország büntetését követelte a Fidesz közleménye szerint.


Közölték továbbá, egyre világosabb, hogy az LMP is kész a Soros-terv végrehajtására, azt is nyíltan elmondták, hogy nem tudják máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével. Az LMP európai parlamenti képviselője eddig minden migránspárti brüsszeli jelentést meg is szavazott – írta a Fidesz.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kinevezték az új egészségügyért felelős államtitkárt

  Kinevezték az új egészségügyért felelős államtitkárt

  Horváth Ildikó orvost nevezte ki a köztársasági elnök – Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterének javaslatára – keddtől az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkárává – közölte a tárca közleményben.

 • Gázolt a vonat Vácnál, az áldozat meghalt

  Gázolt a vonat Vácnál, az áldozat meghalt

  Halálra gázolt egy nemzetközi gyorsvonat egy embert Vácnál, a nyílt vasúti pályán kedd délelőtt – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

 • Droggal kereskedett egy család Siklóson

  Droggal kereskedett egy család Siklóson

  Bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt ítélt nem jogerősen több éves börtönbüntetésre egy négytagú családot a Siklósi Járásbíróság, két társukra pedig felfüggesztett szabadságvesztést szabtak ki – közölte kedden a Pécsi Törvényszék az MTI-vel.