EUR: 321,25 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Külföld

Fogságban tartott óriáskígyó ölte meg gazdáját

Megfojtotta gazdáját egy három méter hosszú, fogságban tartott piton a Thaiföld északi részén fekvő Szukhothajban – közölte kedden a helyi média.

Az 55 éves férfi egy nagy agyagkorsóban tartotta az óriáskígyót lábakon állóháza alatt. Hétfőn este, amikor ki akarta venni a korsóból, a piton rátámadt és megfojtotta.

A Bangkok Postban megjelent beszámoló szerint a férfi egy késsel volt felfegyverkezve, amikor a kígyóhoz indult. A piton azonban a nyaka és a teste köré tekeredett. Segélykiáltásaira nővére sietett elő, aki megpróbálta a farkánál fogva elvonszolni a kígyót, de az állat szorítása halálos volt.

Az óriáskígyót végül a szomszédok és a férfi rokonai kapták el, az állat testén vágásnyomok voltak, feltehetően a gazdája késétől származtak – írta a bangkoki napilap.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros újra Brüsszelben lobbizott

  Soros újra Brüsszelben lobbizott

  A spekuláns Jyrki Katainen finn és Vĕra Jourová cseh uniós biztosokkal egyeztetett a Soros György a CEU helyzetéről. Az ENSZ migrációs csomag elfogadtatása érdekében gyakran egyeztet az amerikai milliárdos, többek közt Jean-Claude Junckerrel és Frans Timmamermanns csúcsvezetőkkel.

 • Háromméteres fallal védi magát Soros

  Háromméteres fallal védi magát Soros

  Bár Soros György teljes mellszélességben kiáll a nyitott határokat és társadalmakat szorgalmazó rögeszméje mellett, saját villáját három méteres betonfal veszi körül.

 • Mi lesz veled, brexit?

  Mi lesz veled, brexit?

  Elutasította a londoni alsóház a Nagy-Britannia unióból való kilépésének feltételeiről szóló megállapodást. A brüsszeli migránssimogatás, bürokrácia és arrogancia nagymértékben hozzájárult a Brexithez.