2020. január 21., kedd
Ágnes

Belföld

Fröcsögve zsidózik Vona kirakatnyugdíjasa

Hiába alakított a Jobbik nagy hirtelen nyugdíjastagozatot azután, hogy Vona Gábor pártelnök vérig sértette a szépkorúakat, sikerült olyan embert választani a vezetőségbe, aki meg se próbál együtt cukiskodni a vezetéssel. Erős Erzsébet, a tagozat alelnöke minden fórumon nagy hangon folytatja a párt gyökereit jelentő zsidózást, cigányozást.

Erős Erzsébetet, akit civil aktivistaként mutattak be a pártban, szeptember 1-jén választották a Jobbik újonnan megalakult nyugdíjastagozatának elnökévé. A kecskeméti asszony nem is tétlenkedik: nyilvános fórumokon igyekszik mindenkit emlékeztetni pártja antiszemita, rasszista, kirekesztő gyökereire.


Mint emlékezetes, a párt elnöke nyáron sértette vérig a nyugdíjasokat, akikről azt írta Facebook-oldalán: „szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt”. Úgy tűnik, kármentő jelleggel a párt gyorsan létrehozta nyugdíjastagozatát, amelynek alelnökévé a kecskeméti Erős Erzsébetet választották. A hölgy azonban vagy nem hallott a cukiságkampányról, vagy nem érdekli, de bőszen folytatja a párt zsidózó, cigányozó retorikáját – számolt be róla a Pesti Srácok.

Egy zsidókat ócsárló kommentfolyamba azt írta (helyesírási hibával): „Éljenek, lakjanak, de a magyar politikába (!) ne vegyenek részt és magas közéleti funkciót ne töltsenek be.” Erős véleménye véletlenül megegyezik a náci Reichstag 1935. szeptember 15-én (a zsidók tömeges deportálása előtt három évvel) Nürnbergben elfogadott állampolgársági törvényének tartalmával, amely eltiltotta a zsidókat a közhivatali pozícióktól.


Az alelnök a szélsőjobboldali Hun Tv egyik adásában kifejtette: az a magyar nép veszte, hogy „a szeretet népe és túlságosan elfogadó, befogadott, elfogadott zsidót, cigányt”. Röviddel később egyszerűen kijelentette, hogy az ország rákfenéje a zsidóság.

Egy másik posztban a zsidóságot okolja a II. világháborúban őket ért borzalmakért is: „Közöttük is van érdekellentét. Ugyanúgy, mint a II. Világháborúban. Ők intézték el a saját fajtájuk sorsát.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Létrejön a Budapest Fejlesztési Központ

  Létrejön a Budapest Fejlesztési Központ

  Létrehozzák a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelyét, a Budapest Fejlesztési Központot (BFK), a nonprofit zrt. vezérigazgatója Vitézy Dávid lesz – tájékoztatta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár kedden az MTI-t.

 • Brutális baleset az M5-ösön

  Brutális baleset az M5-ösön

  Ismét teljes szélességében járható az M5-ös autópálya Szeged közelében – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.

 • Hasznos megállapodást köt a kormány a fővárossal

  Hasznos megállapodást köt a kormány a fővárossal

  A budapestieknek hasznos megállapodásokat köt a kormány Karácsony Gergely főpolgármesterrel – jelentette be Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a hétvégén.

 • Erősödik a migráció a déli határnál

  Erősödik a migráció a déli határnál

  Nagyon megerősödött a migrációs nyomás a déli határon, a téli időjárás ellenére a szárazföld mellett vízen is próbálkoznak a határsértők – közölte Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.