EUR: 322,31 Ft
CHF: 283,03 Ft
2018. augusztus 18., szombat
Ilona

Belföld

Fröcsögve zsidózik Vona kirakatnyugdíjasa

Hiába alakított a Jobbik nagy hirtelen nyugdíjastagozatot azután, hogy Vona Gábor pártelnök vérig sértette a szépkorúakat, sikerült olyan embert választani a vezetőségbe, aki meg se próbál együtt cukiskodni a vezetéssel. Erős Erzsébet, a tagozat alelnöke minden fórumon nagy hangon folytatja a párt gyökereit jelentő zsidózást, cigányozást.

Erős Erzsébetet, akit civil aktivistaként mutattak be a pártban, szeptember 1-jén választották a Jobbik újonnan megalakult nyugdíjastagozatának elnökévé. A kecskeméti asszony nem is tétlenkedik: nyilvános fórumokon igyekszik mindenkit emlékeztetni pártja antiszemita, rasszista, kirekesztő gyökereire.


Mint emlékezetes, a párt elnöke nyáron sértette vérig a nyugdíjasokat, akikről azt írta Facebook-oldalán: „szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt”. Úgy tűnik, kármentő jelleggel a párt gyorsan létrehozta nyugdíjastagozatát, amelynek alelnökévé a kecskeméti Erős Erzsébetet választották. A hölgy azonban vagy nem hallott a cukiságkampányról, vagy nem érdekli, de bőszen folytatja a párt zsidózó, cigányozó retorikáját – számolt be róla a Pesti Srácok.

Egy zsidókat ócsárló kommentfolyamba azt írta (helyesírási hibával): „Éljenek, lakjanak, de a magyar politikába (!) ne vegyenek részt és magas közéleti funkciót ne töltsenek be.” Erős véleménye véletlenül megegyezik a náci Reichstag 1935. szeptember 15-én (a zsidók tömeges deportálása előtt három évvel) Nürnbergben elfogadott állampolgársági törvényének tartalmával, amely eltiltotta a zsidókat a közhivatali pozícióktól.


Az alelnök a szélsőjobboldali Hun Tv egyik adásában kifejtette: az a magyar nép veszte, hogy „a szeretet népe és túlságosan elfogadó, befogadott, elfogadott zsidót, cigányt”. Röviddel később egyszerűen kijelentette, hogy az ország rákfenéje a zsidóság.

Egy másik posztban a zsidóságot okolja a II. világháborúban őket ért borzalmakért is: „Közöttük is van érdekellentét. Ugyanúgy, mint a II. Világháborúban. Ők intézték el a saját fajtájuk sorsát.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek