EUR: 321,14 Ft
CHF: 284,47 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Gesztesi: Megbízom a lányom döntésében

Gesztesi Károly és Liptai Claudia 11 éves lánya szeretne modell lenni. Édesapja szerint Panka mindent megtesz, hogy elérje céljait.

„Panka az utóbbi időben egyre jobban kacsingat a divatvilág felé, és én mindenben támogatom” – mondta nemrég a Blikknek Liptai Claudia. A TV2 műsorvezetője szerint 11 éves lányának minden adottsága megvan ahhoz, hogy egyszer majd a modellszakmában dolgozzon, és nagyon büszke rá, mert versenyszerűen sportol, jól tanul és sok minden érdekli.
„Felvettük a kapcsolatot néhány szakmabelivel, tanácsokat kérünk, hogy felkészülten vágjunk majd bele,
ha úgy alakul” – tette hozzá az Appra Magyar! háziasszonya.
A Lokál megkereste Panka édesapját, Gesztesi Károlyt, aki Claudiával egyetemben 100 százalék bizalmat szavazott Pankának.
– Ahogyan azt korábban fiamnál is tettem, úgy most Pankának is szabad kezet adok mindenben, hogy kipróbálhassa mindazt, ami érdekli, és azt csinálhassa majd, amit szeret. Megbízom a lányom döntésében. Egyáltalán nem féltem őt, szerintem minden adottsága megvan a sikerhez, ahogy ezt már a sportban is remekül bebizonyította. Számtalan kupája és érme van. Biztos vagyok abban, hogy meg fogja tudni védeni magát a szakmával és az élettel járó lelki sérelmektől is – tette hozzá Gesztesi, aki nagyon büszke gyermekére, jó értelemben konoknak és céltudatosnak nevezte lányát, aki, mint mondta, pontosan tudja, mit akar az élettől, annak ellenére, hogy fiatal.
– Számtalanszor bebizonyította, mindenre képes annak érdekében, hogy elérje céljait. Hagyom, hogy végigjárja az útját.


Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.