EUR: 322,07 Ft
CHF: 281,12 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Extra

Gesztesi: Megbízom a lányom döntésében

Gesztesi Károly és Liptai Claudia 11 éves lánya szeretne modell lenni. Édesapja szerint Panka mindent megtesz, hogy elérje céljait.

„Panka az utóbbi időben egyre jobban kacsingat a divatvilág felé, és én mindenben támogatom” – mondta nemrég a Blikknek Liptai Claudia. A TV2 műsorvezetője szerint 11 éves lányának minden adottsága megvan ahhoz, hogy egyszer majd a modellszakmában dolgozzon, és nagyon büszke rá, mert versenyszerűen sportol, jól tanul és sok minden érdekli.
„Felvettük a kapcsolatot néhány szakmabelivel, tanácsokat kérünk, hogy felkészülten vágjunk majd bele,
ha úgy alakul” – tette hozzá az Appra Magyar! háziasszonya.
A Lokál megkereste Panka édesapját, Gesztesi Károlyt, aki Claudiával egyetemben 100 százalék bizalmat szavazott Pankának.
– Ahogyan azt korábban fiamnál is tettem, úgy most Pankának is szabad kezet adok mindenben, hogy kipróbálhassa mindazt, ami érdekli, és azt csinálhassa majd, amit szeret. Megbízom a lányom döntésében. Egyáltalán nem féltem őt, szerintem minden adottsága megvan a sikerhez, ahogy ezt már a sportban is remekül bebizonyította. Számtalan kupája és érme van. Biztos vagyok abban, hogy meg fogja tudni védeni magát a szakmával és az élettel járó lelki sérelmektől is – tette hozzá Gesztesi, aki nagyon büszke gyermekére, jó értelemben konoknak és céltudatosnak nevezte lányát, aki, mint mondta, pontosan tudja, mit akar az élettől, annak ellenére, hogy fiatal.
– Számtalanszor bebizonyította, mindenre képes annak érdekében, hogy elérje céljait. Hagyom, hogy végigjárja az útját.


Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek