2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Gesztesi: Megbízom a lányom döntésében

Gesztesi Károly és Liptai Claudia 11 éves lánya szeretne modell lenni. Édesapja szerint Panka mindent megtesz, hogy elérje céljait.

„Panka az utóbbi időben egyre jobban kacsingat a divatvilág felé, és én mindenben támogatom” – mondta nemrég a Blikknek Liptai Claudia. A TV2 műsorvezetője szerint 11 éves lányának minden adottsága megvan ahhoz, hogy egyszer majd a modellszakmában dolgozzon, és nagyon büszke rá, mert versenyszerűen sportol, jól tanul és sok minden érdekli.
„Felvettük a kapcsolatot néhány szakmabelivel, tanácsokat kérünk, hogy felkészülten vágjunk majd bele,
ha úgy alakul” – tette hozzá az Appra Magyar! háziasszonya.
A Lokál megkereste Panka édesapját, Gesztesi Károlyt, aki Claudiával egyetemben 100 százalék bizalmat szavazott Pankának.
– Ahogyan azt korábban fiamnál is tettem, úgy most Pankának is szabad kezet adok mindenben, hogy kipróbálhassa mindazt, ami érdekli, és azt csinálhassa majd, amit szeret. Megbízom a lányom döntésében. Egyáltalán nem féltem őt, szerintem minden adottsága megvan a sikerhez, ahogy ezt már a sportban is remekül bebizonyította. Számtalan kupája és érme van. Biztos vagyok abban, hogy meg fogja tudni védeni magát a szakmával és az élettel járó lelki sérelmektől is – tette hozzá Gesztesi, aki nagyon büszke gyermekére, jó értelemben konoknak és céltudatosnak nevezte lányát, aki, mint mondta, pontosan tudja, mit akar az élettől, annak ellenére, hogy fiatal.
– Számtalanszor bebizonyította, mindenre képes annak érdekében, hogy elérje céljait. Hagyom, hogy végigjárja az útját.


Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.