EUR: 321,14 Ft
CHF: 284,47 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Sport

Guardiola kinyírná az önelégült játékosait

Az álomrajtot vevő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola szerint az egyetlen veszélyt az jelentheti a bajnokság elvesztésére, ha a játékosai elkezdenek önelégülten futballozni. De erre is van megoldása.

Pep Guardiola figyelmeztette játékosait, hogy ne merjenek elszállni maguktól az elért sikerek miatt. A Manchester City 2-0-ra legyőzte a hétvégén a Leicester City együttesét, így továbbra is veretlenül és nyolc pont előnnyel vezeti a tabellát, a második Manchester United előtt. A siker azonban könnyelművé teheti a futballistákat, azért Guardiola elhatározta, hogy „megöli” azokat, akik nem felelnek meg a magas követelményeknek.


– Nem hagyom, hogy a játékosok elbízzák magukat. Én vagyok a menedzser, ha kell megölöm őket. A könnyelműség nem szerepel az én csapatom szótárában. Előfordulhat, hogy rosszabbul fogunk játszani és kikapunk, de az én csapatom mindig a labdatartásra és a szép játékra fog törekedni – idézi Guardiolát a Daily Mail.

A City azonban nem csak a bajnokságban 100 százalékos, hanem a Bajnokok Ligájában is. A kékek kedd este a Feyenoord ellen remekelhetnek hazai pályán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szenzációs gyorskorcsolyázók

  Szenzációs gyorskorcsolyázók

  Az olimpiai bajnoki cím után újra történelmet írt a magyar rövidpályás gyorskorcsolya válogatott, hiszen nemzeti csapatunk még sosem végzett az Európa-bajnokság éremtáblázatának élén. Eddig. Most viszont a hollandiai Dordrechtben rendezett kontinensviadalon négy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet gyűjtöttünk, ezzel az éremtábla élén végeztünk, míg az egész kontinensviadal legeredményesebb versenyzője Liu Shaolin Sándor lett három arannyal és két ezüsttel.

 • Elnézést kért a Fraditól a menedzser

  Elnézést kért a Fraditól a menedzser

  Közleményben tisztázza az elmúlt napok eseményeit Farkas Mátyás, sportmenedzser, aki SMS-ben környékezte meg a Ferencváros női kézilabdacsapatának egyik játékosát egy esetleges üzlet reményében.

 • Az étrend-kiegészítők nagy része doppinggal szennyezett

  Az étrend-kiegészítők nagy része doppinggal szennyezett

  Első teljes évén van túl a Testnevelési Egyetem berkein belül működő Sport-táplálkozástudományi Központ, melynek célja, hogy sportolók, edzők, más sportszakemberek képzését, felvilágosítását segítse, egyik fő gyakorlati feladata pedig, hogy a tiltott anyagokat kimutassa étrend-kiegészítőkből, ezzel segítve a vétlen doppingolás elkerülését – olvasható a kizárólag magyar sportolókkal és magyar sporeseményekkel foglalkozó misportunk.