EUR: 322,34 Ft
CHF: 281,84 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Sport

Guardiola kinyírná az önelégült játékosait

Az álomrajtot vevő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola szerint az egyetlen veszélyt az jelentheti a bajnokság elvesztésére, ha a játékosai elkezdenek önelégülten futballozni. De erre is van megoldása.

Pep Guardiola figyelmeztette játékosait, hogy ne merjenek elszállni maguktól az elért sikerek miatt. A Manchester City 2-0-ra legyőzte a hétvégén a Leicester City együttesét, így továbbra is veretlenül és nyolc pont előnnyel vezeti a tabellát, a második Manchester United előtt. A siker azonban könnyelművé teheti a futballistákat, azért Guardiola elhatározta, hogy „megöli” azokat, akik nem felelnek meg a magas követelményeknek.


– Nem hagyom, hogy a játékosok elbízzák magukat. Én vagyok a menedzser, ha kell megölöm őket. A könnyelműség nem szerepel az én csapatom szótárában. Előfordulhat, hogy rosszabbul fogunk játszani és kikapunk, de az én csapatom mindig a labdatartásra és a szép játékra fog törekedni – idézi Guardiolát a Daily Mail.

A City azonban nem csak a bajnokságban 100 százalékos, hanem a Bajnokok Ligájában is. A kékek kedd este a Feyenoord ellen remekelhetnek hazai pályán.

Kapcsolódó Cikkek