EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Sport

Guardiola kinyírná az önelégült játékosait

Az álomrajtot vevő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola szerint az egyetlen veszélyt az jelentheti a bajnokság elvesztésére, ha a játékosai elkezdenek önelégülten futballozni. De erre is van megoldása.

Pep Guardiola figyelmeztette játékosait, hogy ne merjenek elszállni maguktól az elért sikerek miatt. A Manchester City 2-0-ra legyőzte a hétvégén a Leicester City együttesét, így továbbra is veretlenül és nyolc pont előnnyel vezeti a tabellát, a második Manchester United előtt. A siker azonban könnyelművé teheti a futballistákat, azért Guardiola elhatározta, hogy „megöli” azokat, akik nem felelnek meg a magas követelményeknek.


– Nem hagyom, hogy a játékosok elbízzák magukat. Én vagyok a menedzser, ha kell megölöm őket. A könnyelműség nem szerepel az én csapatom szótárában. Előfordulhat, hogy rosszabbul fogunk játszani és kikapunk, de az én csapatom mindig a labdatartásra és a szép játékra fog törekedni – idézi Guardiolát a Daily Mail.

A City azonban nem csak a bajnokságban 100 százalékos, hanem a Bajnokok Ligájában is. A kékek kedd este a Feyenoord ellen remekelhetnek hazai pályán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ivkovics marad a kapitány?

    Ivkovics marad a kapitány?

    Megkezdődnek a tárgyalások a kosárlabda-szövetség és Ivkovics Sztojan között arról, hogy a jövőben is ő irányítsa a férfiválogatottat. Az M1 aktuális csatornán Szalay Ferenc elnök kijelentette, abban gondolkozik, hogy ne változzon a felállás a nemzeti csapat élén.

  • Idén sem lesz Holland Nagydíj

    Idén sem lesz Holland Nagydíj

    A járvány miatt idén sem rendezik meg a Forma–1-es világbajnokság Holland Nagydíját. A szervezők közlése szerint a zandvoorti futamot – a kisváros 1985 óta először lett volna házigazda – 2021-re halasztották.