2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb XXII.kerület

Gyúrjunk Majecskónál!

Az idei tanévtől a Gádor utcában megnyitott Majecsko kedvében jár a gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Az itt kapható különleges mentes és nem mentes finomságok mellé mosolygós-kedves vendéglátás is jár.

A karácsony előtti hetekben péntekenként családi, közösségi foglalkozások is várják az érdeklődőket. November 24-én a kicsik gyurmázhatnak, december 1-jén 18 órától viszont a kikapcsolódásra váró anyukákat várják hangulatos-tartalmas összejövetelre.

Nézd, mit csináltam! (Fotó: Majecsko)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.