EUR: 321,98 Ft
CHF: 281,30 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb XXII.kerület

Gyúrjunk Majecskónál!

Az idei tanévtől a Gádor utcában megnyitott Majecsko kedvében jár a gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Az itt kapható különleges mentes és nem mentes finomságok mellé mosolygós-kedves vendéglátás is jár.

A karácsony előtti hetekben péntekenként családi, közösségi foglalkozások is várják az érdeklődőket. November 24-én a kicsik gyurmázhatnak, december 1-jén 18 órától viszont a kikapcsolódásra váró anyukákat várják hangulatos-tartalmas összejövetelre.

Nézd, mit csináltam! (Fotó: Majecsko)

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.