EUR: 348,24 Ft
CHF: 326,61 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Sopron

Halványlila gőz

Ismét Sopronba érkezik a népszerű L’art pour l’art Társulat. Hogy miért aratott ez az előadás már a bemutatón hatalmas sikert? Hogy miért van tele a színdarab klasszikusnak ígérkező L’art pour l’art-jelenetekkel, vetítéssel, verssel, dallal és egyebekkel?

És vajon hogyan indulhat el úgy az előadás, hogy még el sem kezdődött? És miért tarolnak a régi és új figurák ma is úthengererővel? És mi a titka a mágikus négyes varázslatos színpadi jelenlétének? Ezekre a kérdésekre a társulat tagjai is csak azt mondanák, hogy halványlila gőzük sincs. Persze biztos van, csak nem árulják el.

L’art pour l’art Társulat: Halványlila gőz
November 5., 19 óra
Liszt Ferenc Kulturális Központ

Fotó: Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.