EUR: 345,07 Ft
CHF: 320,69 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb XX.kerület

Halványlila gőzük sincs

Miért volt ez az előadás már a bemutatón hatalmas siker? Miért van tele a színdarab klasszikusnak ígérkező L’art pour L’art-jelenettel, -vetítéssel, -verssel, -dallal és egyebekkel? És vajon hogyan indulhat el úgy az előadás, hogy még el sem kezdődött? És mi a titka a mágikus négyes varázslatos színpadi jelenlétének?

Ezekre a kérdésekre a L’art pour L’art sem tudta a választ, ezért lett az új műsoruk címe Halványlila gőz. Ezt tekinthette meg a Csili közönsége a múlt héten, és az abszurd humor kedvelőinek most sem kellett csalódniuk.

Dolák-Saly Róbert Naftalin Ernőként még fotósunknak is pózolt előadás közben
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Laár András szokás szerint hozta formáját
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.