2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Nyíregyháza

Hamarosan elkészül a jégpálya

Egyértelműen kezd formát ölteni az épülő jégpálya, a megvalósításban a Szabolcsi Jégsport Egyesületet a városvezetés is támogatja.

A leendő István utcai létesítményben ezen a télen már biztosan korcsolyázhatunk. A szezonális jelleggel, sokban az időjárástól függően működő jégpálya többcélú lesz. Napközben óvodák és iskolák használhatják mindennapos testnevelésórák tartására, délutánonként a 2006 óta működő Szabolcsi Jégsport Egyesület tartja ott edzéseit, este pedig a nagyközönség is korcsolyázhat.

Már kezd formát ölteni a jégpálya (Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.