EUR: 321,15 Ft
CHF: 284,72 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Zalaegerszeg

Hangolódjunk az ünnepekre!

Ugyan valódi mínuszoknak, hónak még nyoma sincs, a nagy szakállú Mikulás már olajozza  a szánkóját, és mi is készülhetünk eredeti ötletekkel, például a Kertvárosban (képünkön). Jókedvre derítő díszlet üdvözli a Hegyalja út 39. mellett elhaladó gyalogosokat, amely az ügyes kezű, kreatív lakóknak köszönhető.

A díszlet nagy része praktikus, egyszerű szivacsból készült, előkerültek a régi abroszok, minden más csak a képzeletünktől függ. Legyünk újra vidám alkotó gyermekek, találjuk ki a magunk varázsát!

Fotó: Inhof András

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.