EUR: 349,34 Ft
CHF: 326,74 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Békéscsaba

Hazai pályán nyertek a röplabdás lányok

Az Újpest csapatát fogadta a BRSE. Nagy érdeklődés előzte meg a forduló rangadóját, közel 1500 néző szurkolt a Békéscsabai Városi Sportcsarnok lelátóin. Szép számmal érkeztek vendégszurkolók  is, akik a mérkőzés elejétől hangosan és sportszerűen buzdították kedvenceiket.

A csabaiaknál nem játszhatott a sérült Ludmán Réka, valamint a frissen igazolt Nagy Eszter sem, ellenben hazai pályán most debütált Ksenija Ivanovic. A találkozó első két szettjében egyértelműen a hazaiak irányították a játékot, azonban a harmadik szett közepén az UTE átvette a vezetést, alaposan feladva a leckét a BRSE lányainak. A hajrá hatalmas izgalmakat hozott, a BRSE lélektanilag fontos pillanatokban higgadtabb maradt, így a maga javára fordította az összecsapást.

Fotó: Fekete Róbert
Hazai pályán is nyert a BRSE

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.