EUR: 323,18 Ft
CHF: 283,06 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Hétvégi Fittipaldiknak

Attól, hogy egy férfi családapává lép elő, még nem kell lemondania a kalandokról. Legalábbis ha az autózásról van szó. Csak kell venni egy Ford S-Maxot. Lehetőleg Vignale kivitelben, mert akkor aztán sörpocakkal is el lehet játszani egy James Bond-féle autós üldözést.

Ki mondta, hogy családi autóként csak öszvérteherbírású, poroszkálásra alkalmas járgányt lehet használni?! A Ford úgy döntött, hogy a megújult S-Max mellé prémium felszereltségű változatot is kínál Vignale kivitelben. Ennek megfelelően választottak hozzá motort is, hiszen a 210 lóerős, 2 literes dízel „személyében” komoly vadállat lapul a motortérben. A hatfokozatú automata váltóval szerelt családi egyterű lendületesen repít előre egy erőteljes gázadásnál, az intelligens összkerékhajtásnak, a sávtartó automatikának, a ráfutásfigyelő rendszernek és a parkolóasszisztensnek köszönhetően pedig bátor mazsolák is épségben hazaszállíthatják vele a családot. Ráadásul nem is kis családot lehet bepakolni: a csomagtérből nyitható két extra üléssel az S-Max hétszemélyessé varázsolható.


Hangsúlyoznunk kell: nemcsak attól emelkedhet meg egy családapa vérnyomása, ha beül az S-Max Vignale-be,  hanem már attól is, ha csak ránéz. Hiszen ez a kivitel számos látványextrát tartalmaz. A ködlámpákat körbefolyó krómozott díszlécektől, az ajtók és kerékdobok között elhelyezett agresszív légbeömlőktől és a Mustangra emlékeztető hűtőrácstól a családi S-Max elegáns űrhajóvá vált, amelyet irigy pillantások követnek még egy óvoda parkolójában is.

Nos, persze mindennek van ára. Egyrészt a motortérbe bezsúfolt, 210 paciból álló „ménes” igényel némi üzemanyagot (óvatos gázpedálkezelés mellett 6,6, vadabb taposás esetén 8 literig is felkúszhat az átlagfogyasztás), másrészt nem olcsó. Nagyon nem.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.

 • Újra randizik Hajdú Péter

  Újra randizik Hajdú Péter

  Hajdú Pétert ostromolják a nők, főleg mióta nyilvánosságra került, hogy elváltak Sarka Katával. Ajánlatokat és meztelenfotókat napi szinten kap, ő azonban nem így szeretne párt találni, inkább elkezdett ismerkedni és randizni.