EUR: 344,60 Ft
CHF: 317,98 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Belföld

Horror leselkedik az állatokra az Etele úton – Fotók

Egyszerűen embertelen, amit egyesek képesek azért megtenni, hogy bántsák, vagy éppen kínozzák az állatokat. Miközben sokan társként tekintenek szeretett kedvenceikre, addig akadnak, ma még sajnos elég sokan, akiknek az okoz örömet, ha szenvedni látják a négylábúakat.

A Talpas Állatorvosi rendelő tett közzé a közösségi oldalán egy felhívást, ami szerint eddig ismeretlen elkövető tűket tűzdelt párizsi darabokat szórt szét az Etele út mentén húzódó füves területen. A bejegyzéshez fotókat is mellékeltek, ráadásul kiderült, egy állat sajnos evett is a számára életveszélyes felvágottból.


„Ma az Etele úton a Burgerrel szemben a zöld füves területen valaki tűvel tűzdelt párizsikat dobott ki.
Egyik kedves páciensünk sajnos megevett belőle!
SOS osszátok kérlek!!
Köszönöm szépen,
Talpas” – olvasható a felhívásban.

Ugyan ma már a törvény határozottan fellép az állatkínzókkal szemben, még mindig igen nagy probléma leleplezni őket. Sajnos ez ebben az esetben is szinte lehetetlen, hiszen bárki elszórhatta a háziállatoknak szánt gyilkos eledelt, anélkül, hogy leleplezhető lenne. Szerencsére azonban egyre többen fognak össze a kis kedvencek védelmének érdekében, így legalább figyelmeztetni tudják a gazdáikat, ha veszély leselkedik kis barátjára.


Így tett a Talpas Állatorvosi rendelő is, aminek a posztjának köszönhetően, talán elkerülhető, hogy még több négylábú egyen a tűket rejtő párizsiból.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek