2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb

Huang Hung: együttműködőek a közép-kelet-európai országok

Az Egy övezet, egy út kezdeményezés aktívan halad előre, a közép-kelet-európai országok és a többi “vonal mentén fekvő ország” együttműködnek a gazdasági kapcsolatok fejlesztésében – mondta Huang Hung, a kínai biztosításfelügyelet alelnöke az Ázsiai Pénzügyi Együttműködési Szövetség (AFCA) kétnapos pénzügyi csúcstalálkozójának megnyitóján, Budapesten, kedden.

Kína és az érintett országok között a kereskedelem láthatóan növekszik minden szempontból, az együttműködés pedig széles körben, több szinten mélyül – hangsúlyozta az alelnök.


Huang Hung megjegyezte: az utóbbi időben megjelentek olyan “hullámok”, amelyek károsíthatják az európai-ázsiai együttműködést, például az antiglobalizáció csírái, de a pénzügyi kockázatok ellenőrzése, illetve megelőzése is egyre nehezebb.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.