2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Extra

Hujber szexbárkája

Egy jótevője kifizette Hujber Ferenc több mint 300 ezer forintos pénzbüntetését, így a színésznek nem kell börtönbe mennie, és a drogbotrányt is megúszta. Felesége válni készül, de ő inkább szexuális forradalmat akar a közösségi oldalán.

Korábban a rendőrök marihuánát találtak a színésznél, a Szentendrei Járási Ügyészség pedig kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat Hujber ellen. Balkán Hamlet – ahogy mostanában Hujber nevezi magát – végül 322 ezer forintos pénzbüntetést kapott, de azt sem akarta kifizetni. Sőt azt is kijelentette, hogy továbbra is szívni fog marihuánás cigit lefekvéskor. A Lokál elsőként írta meg, hogy Hujbernek nem kell börtönbe vonulnia, mert nem fizeti ki a büntetést, ugyanis egy jótevője megtette helyette.


Így emiatt már nem kell aggódnia, azonban az utóbbi időszakban a színész magánélete sem volt rendben: a rendőrség kényszerítés miatt is nyomozott ellene, felesége, Cynthia pedig válni készül. Hujber közben Kanadába utazott, úgy tudjuk, hogy egészen új területen szeretné kipróbálni magát, de ez nem akadályozza meg abban, hogy a közösségi oldalán furcsábbnál furcsább szexuális tartalmú bejegyzéseket írjon. Sőt azt mondja, hogy a közösségi oldala egyfajta szexbárka.

„Özönvizeset játszom, úgyhogy azzal kezdem, hogy kib.szok az oldalamról minden FÉRFIT, akit nem, azok ÁLLATOK, szóval maradhatnak!!! Kib.szok minden nét, nyugdíjast, gyereket és azokat, akik »lila ködös« profilképen vannak a pasijukkal (őket már elkapta az energia, de pár év míg újra tudnak d.gni a párjuk mellett), MERT MOSTANTÓL EZ EGY SZEXBÁRKA!!! MINDENKI TÖRÖLJE MAGÁT ÉS SENKI NE JELÖLJÖN, AKI NEM A SZABAD SZEX HÍVE! PONT. A többieket úgy veszem, hogy innentől az én játszóteremen (bárkámon) maradtak!” –  írta Hujber nemrég, aki korábban már kifejtette, hogy félistennek tartja magát.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új munkát kerestek a magyar sztárok

    Új munkát kerestek a magyar sztárok

    A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.

  • Vedd a hazait!

    Vedd a hazait!

    Megéri magyar terméket vásárolni, hisz amellett, hogy a hazai gazdaságot támogathatjuk vele, gondoskodhatunk arról is, hogy biztonságos, jó minőségű élelmiszer kerüljön az asztalra.