EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,67 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Külföld

Hűtlen férfi miatt hajtottak végre kényszerleszállást

Hatalmas családi balhé tört ki egy Dohából Baliba tartó repülőjáraton, ugyanis egy nő repülés közben jött rá, hogy férje rendszeresen megcsalja.

A titokra úgy derült fény, hogy az asszony az elbóbiskolt férj ujjával feloldotta annak ujjlenyomatzáros mobilját, s egy idegen nőnek elküldött tucatnyi szerelmes üzenetet talált. Az iráni hölgy annyira kiakadt, hogy hangos kiabálás közepette ütlegelni kezdte a férfit. A helyzet annyira eldurvult, hogy a pilóta jobbnak látta, ha kényszerleszállást hajt végre egy indiai városban, ahol leszállították a repülőgépről a házaspárt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros újra Brüsszelben lobbizott

  Soros újra Brüsszelben lobbizott

  A spekuláns Jyrki Katainen finn és Vĕra Jourová cseh uniós biztosokkal egyeztetett a Soros György a CEU helyzetéről. Az ENSZ migrációs csomag elfogadtatása érdekében gyakran egyeztet az amerikai milliárdos, többek közt Jean-Claude Junckerrel és Frans Timmamermanns csúcsvezetőkkel.

 • Háromméteres fallal védi magát Soros

  Háromméteres fallal védi magát Soros

  Bár Soros György teljes mellszélességben kiáll a nyitott határokat és társadalmakat szorgalmazó rögeszméje mellett, saját villáját három méteres betonfal veszi körül.

 • Mi lesz veled, brexit?

  Mi lesz veled, brexit?

  Elutasította a londoni alsóház a Nagy-Britannia unióból való kilépésének feltételeiről szóló megállapodást. A brüsszeli migránssimogatás, bürokrácia és arrogancia nagymértékben hozzájárult a Brexithez.