EUR: 322,26 Ft
CHF: 280,68 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Sport

Ibrahimovic sérülése súlyosabb volt, mint hitték

Zlatan Ibrahimovic a hétvégén visszatért a Newcastle elleni 4-1-re megnyert mérkőzésen, és a lefújást követően megszólalt sérülésével kapcsolatban.

Szombat este a Manchester United 4-1-re legyőzte a Premier League 12. fordulójában a Newcastle United labdarúgócsapatát, azonban nem e miatt hangos az angol sportsajtó. Hosszan tartó rehabilitáció után ugyanis visszatért Zlatan Ibrahimovic.


A United sztárja a meccs után szólalt meg, elmondta, hogy térdsérülése rosszabb volt annál, mint amiről az emberek tudtak. Ibra szerint, ha a szurkolók tudnák, hogy pontosan mi volt a sérülése, elszörnyülködnének annak tudatában, hogy ilyen hamar visszatért a pályára.

– Ha az emberek tudnának mindent a sérülésemről, akkor nagyon megdöbbennének, hogy most játszottam. Sokkal többről volt szó, mint egy sima térdsérülés, de a részleteket megtartanám magamnak, mert elég személyes – fogalmazott a svéd klasszis, aki a 77. percen állt be Anthony Martial helyére.

A 36 éves közönség kedvenc azt is elárulta, hogy mi volt visszatérésének a titka.

– Az egyetlen titok a kemény munka. Akik közel voltak hozzám, tudják, hogy mit csináltam. Annyit elmondhatok, hogy napi 5-6 órát edzettem a visszatérésem érdekében. A rehabilitáció alatt nem siettettem semmit. Minden nap követtem az előírásokat, hogy minden rendben menjen – nyilatkozta.

Ibra alapembere volt a tavalyi szezonban a Manchester Unitednek, áprilisi sérülése előtt 28 gólt szerzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem a mi nemzetünk ligája

  Nem a mi nemzetünk ligája

  Egyszer egy évben fordul elő, hogy a magyar labdarúgó-válogatott három gólt szerez tétmeccsen, azonban nem rólunk lenne szó, ha happy end lenne a történet vége.

 • Mayweather: Lehet készíteni a csekkfüzeteket

  Mayweather: Lehet készíteni a csekkfüzeteket

  Újabb milliókkal gyarapodik hamarosan Floyd Mayweather. A már többször visszavonult veretlen amerikai öklöző elfogadta az orosz MMA-bajnok, Habib Nurmagomedov kihívását, és megmérkőzik vele Las Vegasban.

 • Guinness-rekord-kísérlet a FittAréna idei programján

  Guinness-rekord-kísérlet a FittAréna idei programján

  A világon először tesz kísérletet Czégel Erika és csapata, hogy egy időben, egy helyen a legtöbben tornázzanak Gymstick botjukkal. A Guinness rekord kísérleten jelen lesznek az edzőbot feltalálói Finnországból, és több más országból is csatlakoznak mesteredzők és Gymstick rajongók a programhoz.