EUR: 324,26 Ft
CHF: 278,65 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Sport

Ibrahimovic sérülése súlyosabb volt, mint hitték

Zlatan Ibrahimovic a hétvégén visszatért a Newcastle elleni 4-1-re megnyert mérkőzésen, és a lefújást követően megszólalt sérülésével kapcsolatban.

Szombat este a Manchester United 4-1-re legyőzte a Premier League 12. fordulójában a Newcastle United labdarúgócsapatát, azonban nem e miatt hangos az angol sportsajtó. Hosszan tartó rehabilitáció után ugyanis visszatért Zlatan Ibrahimovic.


A United sztárja a meccs után szólalt meg, elmondta, hogy térdsérülése rosszabb volt annál, mint amiről az emberek tudtak. Ibra szerint, ha a szurkolók tudnák, hogy pontosan mi volt a sérülése, elszörnyülködnének annak tudatában, hogy ilyen hamar visszatért a pályára.

– Ha az emberek tudnának mindent a sérülésemről, akkor nagyon megdöbbennének, hogy most játszottam. Sokkal többről volt szó, mint egy sima térdsérülés, de a részleteket megtartanám magamnak, mert elég személyes – fogalmazott a svéd klasszis, aki a 77. percen állt be Anthony Martial helyére.

A 36 éves közönség kedvenc azt is elárulta, hogy mi volt visszatérésének a titka.

– Az egyetlen titok a kemény munka. Akik közel voltak hozzám, tudják, hogy mit csináltam. Annyit elmondhatok, hogy napi 5-6 órát edzettem a visszatérésem érdekében. A rehabilitáció alatt nem siettettem semmit. Minden nap követtem az előírásokat, hogy minden rendben menjen – nyilatkozta.

Ibra alapembere volt a tavalyi szezonban a Manchester Unitednek, áprilisi sérülése előtt 28 gólt szerzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hazaigazolt Tajti Mátyás

  Hazaigazolt Tajti Mátyás

  A DVTK színeiben folytatja pályafutását Tajti Mátyás, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott középpályása.

 • Tóth „Potya” István a mi hősünk!

  Tóth „Potya” István a mi hősünk!

  Az FTC–Maccabi Tel Aviv Európa-liga-selejtező előtt nem mindennapi országos kiállításmegnyitó volt a Fradi Múzeumban. A Ferencváros és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége közösen emlékezett meg Tóth „Potya” Istvánról, az FTC kiemelkedő labdarúgójáról, a csapat első hivatásos edzőjéről, aki a második világháború alatt, 1944-ben társaival több száz zsidót mentett meg a biztos haláltól.

 • Ez a vb álomcsapata

  Ez a vb álomcsapata

  Kihirdette a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a szurkolók világbajnoki álomcsapatát. Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy ez az összeállítás inkább érzelmi, mint szakmai alapon jött létre, hiszen három brazil labdarúgó is helyet kapott a keretben és Cristiano Ronaldo is be lett válogatva.