2020. június 01., hétfő
Tünde

Sport

Ibrahimovic sérülése súlyosabb volt, mint hitték

Zlatan Ibrahimovic a hétvégén visszatért a Newcastle elleni 4-1-re megnyert mérkőzésen, és a lefújást követően megszólalt sérülésével kapcsolatban.

Szombat este a Manchester United 4-1-re legyőzte a Premier League 12. fordulójában a Newcastle United labdarúgócsapatát, azonban nem e miatt hangos az angol sportsajtó. Hosszan tartó rehabilitáció után ugyanis visszatért Zlatan Ibrahimovic.


A United sztárja a meccs után szólalt meg, elmondta, hogy térdsérülése rosszabb volt annál, mint amiről az emberek tudtak. Ibra szerint, ha a szurkolók tudnák, hogy pontosan mi volt a sérülése, elszörnyülködnének annak tudatában, hogy ilyen hamar visszatért a pályára.

– Ha az emberek tudnának mindent a sérülésemről, akkor nagyon megdöbbennének, hogy most játszottam. Sokkal többről volt szó, mint egy sima térdsérülés, de a részleteket megtartanám magamnak, mert elég személyes – fogalmazott a svéd klasszis, aki a 77. percen állt be Anthony Martial helyére.

A 36 éves közönség kedvenc azt is elárulta, hogy mi volt visszatérésének a titka.

– Az egyetlen titok a kemény munka. Akik közel voltak hozzám, tudják, hogy mit csináltam. Annyit elmondhatok, hogy napi 5-6 órát edzettem a visszatérésem érdekében. A rehabilitáció alatt nem siettettem semmit. Minden nap követtem az előírásokat, hogy minden rendben menjen – nyilatkozta.

Ibra alapembere volt a tavalyi szezonban a Manchester Unitednek, áprilisi sérülése előtt 28 gólt szerzett.

Kapcsolódó Cikkek