EUR: 347,18 Ft
CHF: 325,11 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Nyíregyháza

Idén is megrendezik a Városi Verébavatót

November 10-én ismét megrendezi a Városi Verébavatót a Diák-polgármesteri Iroda, a Mustárház és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata a Váci Mihály Kulturális Központban. Az első három helyezett értékes díjakat vehet át.

A Diák-polgármesteri Iroda keresi a város verébpárját, vagyis a legszebb veréblányt és a legmenőbb verébfiút. Nevezni az iroda elérhetőségére elküldött fényképpel lehet, utána már csak a lájkokat kell gyűjteni. A nyerteseket a verébavatón fogják kihirdetni.

Dr. Ulrich Attila alpolgármester (középen) a szervező fiatalokkal az esemény sajtótájékoztatóján (Fotó: lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.