EUR: 322,96 Ft
CHF: 282,18 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Belföld

Így égette le magát az MSZP-s politikus – Videó!

Már-már kínossá vált Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő élő bejelentkezése az ATV reggeli adásában. A politikus azt szerette volna láttatni a nézőkkel, milyen nagy káosz uralkodik Budapesten a 3-as metró felújítása miatt.

A gond csak az volt, Horváth Csaba állításával szemben, pont az ellenkezője történt a közlekedésben: minden a legnagyobb rendben zajlott, a pótlóbuszok egymást érve szállították az utasokat, káosznak semmi nyoma sem volt. Olyannyira nem, hogy a politikus szavait még a műsorvezető is cáfolta.


Az MSZP-s politikus bejelentkezését itt nézheti meg!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Németh Zsolt: A rendszerváltozás nem értelmezhető 1956 nélkül

    Németh Zsolt: A rendszerváltozás nem értelmezhető 1956 nélkül

    Az 1956-os forradalom része annak a folyamatnak, amelynek eredménye a rendszerváltozás és az azt követő, harminc éve tartó békekorszak – mondta Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke hétfőn, a Rákóczi Szövetség Műegyemeten tartott október 23-ra emlékező rendezvényén.

  • Ötmillió magyar büszke a rendőrökre

    Ötmillió magyar büszke a rendőrökre

    A felnőtt magyar népesség 63 százaléka ért egyet azzal, hogy Magyarország büszke lehet a rendőreire; ennek ellenkezőjét a megkérdezettek 27 százaléka mondja – derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából, amelyet az Astoriánál történt október 23-i rendőri roham 12.