EUR: 311,53 Ft
CHF: 266,13 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Belföld

Így kisérték utolsó útjára Stadler Józsefet – Fotók!

A család és barátokon kívűl rengeteg ismerős is ott volt a 66. életévében elhunyt egykori vállalkozó temetésén.

Katolikus szertartás szerint az akasztói temetőben helyezték örök nyugalomra Stadler Józsefet, a legendás juhászból lett vállalkozót. Soha nem látott tömeg kísérte utolsó útjára mindenki Józsi bácsiját, akitől egykor a helyiek nemcsak munkát és megélhetést, de emberséget és jó szót is kaptak.


Stadler József két hete agyvérzést kapott, kómába esett, és anélkül, hogy egy pillanatra is magához tért volna, kedden hajnalban elhunyt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Egymásnak szólogat be az ellenzék

  Egymásnak szólogat be az ellenzék

  Sokat elmond a kormányváltásért kiáltó ellenzéki pártokról, hogy látszólag együttműködésről tárgyalnak, valójában egymásnak szólnak be. Vonáék beintettek az LMP-nek egy sztrádabüfében, Gyurcsányék ugyanezt tették a Jobbikkal már jó előre, Szél Bernadett a szocialisták árnyékpolitikáját hibáztatta, neki pedig a 4-es metró császára, Demszky Gábor szólt be a partvonalon túlról.

 • Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

  Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

  Döbbenetes történtet látott napvilágot a napokban a németországi Bielefeld városából. A Nueue Westfalishe című lap szerint a helyi kórházakban úgy bánnal a migránsok az ott dolgozókkal, mint a kutyákkal, ezért egyes intézményekben önvédelmet tanítanak, másokban biztonsági szolgálat vigyáz az emberekre.

 • Jogerős Czeglédy előzetes letartóztatása

  Jogerős Czeglédy előzetes letartóztatása

  A Szegedi Törvényszék jogerősen helybenhagyta Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának az elrendelését. A Csongrád Megyei Főügyészség határozottan visszautasítja a gyanúsított és védői az ügyészségi eljárást törvénysértőnek és a jogállamiságot megcsúfolónak minősítő nyilatkozatait.