EUR: 321,45 Ft
CHF: 280,62 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Így trollkodott a Momentum – Videó!

Ismét ízelítőt kaphattunk abból, hogy milyenek is valójában az önmagát módfelett európainak, demokratikusnak, politikailag korrektnek tituláló Soros-féle aktivisták – írja a Magyar Idők.

Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő megkísérelt sajtótájékoztatót tartani a Momentum Móricz Zsigmond körtéri aláírásgyűjtő-standjánál, ahol a liberális csipet-csapat a nyáron elfogadott civiltörvény visszavonását szeretné elérni akciójával. Azonban a hivatalosan bejelentett sajtótájékoztatót Soproni Tamás, a Momentum alelnöke, minden bizonnyal a demokrácia jegyében, nemes egyszerűséggel szétbarmolta – állítja a Magyar Idők.


Ezt megfejelte az Index, ahol ezzel a címmel tudósítottak a hírről: Megtrollkodta a KDNP sajtótájékoztatóját a Momentum – írta a Simicska tulajdonában lévő lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentette pártját a Legfőbb Ügyészségen Szabó Balázs, a Jobbik volt szekszárdi alapszervezeti elnöke, mert szerinte csak az ő körzetükben mintegy 8-10 millió forintot fizettetett be a tagokkal a pártkasszába – gyanús körülmények között – a Jobbik elnöksége.

 • Elég a taxis hiénákból!

  Elég a taxis hiénákból!

  Már megint valami, ami rossz hírünket kelti a világban: a trükköző és elsősorban a külföldi vendégekre utazó taxis hiénák nemcsak az utasokat, hanem a szabályosan működő taxisokat is megkárosítják.

 • Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről szóló, Soros-Sargentini jelentés elleni határozatot. Ez egyben fel is szólítja a kormányt, hogy ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott jelentéssel szemben.