EUR: 323,02 Ft
CHF: 286,71 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Így trollkodott a Momentum – Videó!

Ismét ízelítőt kaphattunk abból, hogy milyenek is valójában az önmagát módfelett európainak, demokratikusnak, politikailag korrektnek tituláló Soros-féle aktivisták – írja a Magyar Idők.

Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő megkísérelt sajtótájékoztatót tartani a Momentum Móricz Zsigmond körtéri aláírásgyűjtő-standjánál, ahol a liberális csipet-csapat a nyáron elfogadott civiltörvény visszavonását szeretné elérni akciójával. Azonban a hivatalosan bejelentett sajtótájékoztatót Soproni Tamás, a Momentum alelnöke, minden bizonnyal a demokrácia jegyében, nemes egyszerűséggel szétbarmolta – állítja a Magyar Idők.


Ezt megfejelte az Index, ahol ezzel a címmel tudósítottak a hírről: Megtrollkodta a KDNP sajtótájékoztatóját a Momentum – írta a Simicska tulajdonában lévő lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Balliberális párttá vált a Jobbik

  Balliberális párttá vált a Jobbik

  Páros lábbal szállt bele Gyöngyösi Mártonba, volt pártja elnök-helyettesébe és az őt védő Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterbe Volner János, a Jobbikból a Mi Hazánk Mozgalomba igazolt képviselő.

 • 23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  Vélhetően 23-24 százalékkal bővült az építőipar teljesítménye 2018-ban az előző év azonos időszakához képest – kommentálták piaci elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által az építőipar novemberi teljesítményéről kedden kiadott jelentést.

 • Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Természetkárosítás miatt jogerősen egy év két hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Berettyóújfalui Járásbíróság kedden azt a négy cseh állampolgárt, aki 2017 szeptemberében fokozottan védett szikibagolylepkékre vadászott a biharsági tájvédelmi körzetben – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-vel.