2019. január 24., csütörtök
Timót

Program

III. Országos Star Wars rajongói találkozó

Az erő lesz azokkal, kicsikkel és nagyokkal, rajongókkal (vagy akik ezután válnak azzá), akik eljönnek ünnepelni a Star Wars -univerzumot. A Lurdy Mozi három termében vár mindenkire a Star Wars Galaxis, számtalan remek programmal.

Lesznek érdekes dokumentumfilm vetítések, ritkaságokkal, feliratozva vagy magyar narrációval. Meghívott vendégeink a Star Wars filmek szinkronszínészei, Fazekas Attila képregényrajzoló, valamint a Star Wars regények fordítói.


Hallgathatunk előadásokat a Star Wars videójátékok történetéről, a Halálcsillagról, a messzi-messzi galaxis nyomtatott történetéről, próbára tehetjük tudásunkat több kvízjátékban, a gyerekek külön teremben színezhetnek, társasozhatnak, ingyenes az arcfestés és a csillámtetkó, elsajátíthatják a fénykardvívás alapjait igazi jedi mesterektől és sith nagyuraktól.

A mozi előterében pedig lesz plakátkiállítás, mini tárlatok, fotóháttér, Lego játékasztalok és életnagyságú Lego szobrok, kirakodóvásár játékokkal, könyvekkel és képregényekkel, de csere-berére is lesz lehetőség.

A rendezvény egész területén jedik, sithek, rohamosztagosok, droidok cirkálnak. Szeretik ha fényképezik őket, kedvencük a szelfi!

Vigyázat: Darth Vader fog felügyelni a rendre!

Jegyárak: felnött: 1500,-ft.

gyerek: 1000,-ft.

A jegyeladásból származó bevétel a Magyar Galaktikus Rajongói Alapítvány kórházi karitatív tevékenységének (jelmezesek látogatása beteg gyerekeknél) finanszírozását segíti.

A találkozó  2017.11.11. szombaton lesz, 10.00-17.00 óráig a Lurdy moziban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ennio Morricone visszatér Budapestre!

    Ennio Morricone visszatér Budapestre!

    2019. január 23-án újabb nagyszabású koncertet ad Budapesten az idén 90. születésnapját ünneplő Ennio Morricone. A világ talán legnagyobb hatású filmzene szerzője tavaly még úgy gondolta, a jövőben a turnék helyett zeneszerzői munkásságára kíván fókuszálni.

  • AVATAR-kiállítás nyílik az Andrássy Élményközpontban

    AVATAR-kiállítás nyílik az Andrássy Élményközpontban

    Budapesten indul február elején az AVATAR: Discover Pandora kiállítás európai turnéja. A kiállítás megragadja és elhozza a földre egy idegen világ lenyűgöző szépségét, egyedi betekintést kínálva, hogy Pandora szemszögéből milyennek látszik saját bolygónk.