2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb XX.kerület

Íme, Pesterzsébet karácsonyfája!

Már megérkezett a Kossuth térre, a Városháza elé a „mindenki karácsonyfája”. A pesterzsébeti önkormányzat tájékoztatása szerint a lakosság által felajánlott szebbnél szebb ezüstfenyők közül a Szociális Foglalkoztató végül a Borona utcában állót választotta.

A fát negyven éve ültették, nagyon szerették, és őszintén remélik, hogy méltó dísze lesz a kerületnek. A fenyőfát szakemberek darus autók segítségével emelték át az elektromos kábelek fölött.

Mindenki karácsonyfája
Pesterzsébet, Kossuth tér
( Fotó: Sáfár Tibor )

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.