EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb XIII.kerület

Impozáns lesz az új vívócsarnok

A Dózsa György úton épül fel a Budapest Honvéd Sportegyesület új vívócsarnoka (fotó: a4studio.hu)

A Dózsa György úton épül fel a Budapest Honvéd Sportegyesület új vívócsarnoka. A 175 millió forintból megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően az új akadálymentesített létesítmény alapterülete csaknem 850 négyzetméter lesz.

A sportközpontban a magyar vívósportban jelentős szerepet betöltő Honvéd sportolói modern körülmények között edzhetnek majd.

Az új épületben kialakítják a 650 négyzetméteres központi vívótermet, valamint a szükséges kiszolgálóhelyiségeket: öltözőket, vizesblokkokat, tárolóhelyiségeket és gépészeti termet. A tervekből kiderül, hogy az új vívócsarnok acélszerkezetű épülete két részre oszlik: egy jellemzően rácsos tartós vívócsarnokra, valamint a kiszolgálótereknek helyet adó épületrészre.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.