EUR: 322,02 Ft
CHF: 281,58 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb XIII.kerület

Impozáns lesz az új vívócsarnok

A Dózsa György úton épül fel a Budapest Honvéd Sportegyesület új vívócsarnoka (fotó: a4studio.hu)

A Dózsa György úton épül fel a Budapest Honvéd Sportegyesület új vívócsarnoka. A 175 millió forintból megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően az új akadálymentesített létesítmény alapterülete csaknem 850 négyzetméter lesz.

A sportközpontban a magyar vívósportban jelentős szerepet betöltő Honvéd sportolói modern körülmények között edzhetnek majd.

Az új épületben kialakítják a 650 négyzetméteres központi vívótermet, valamint a szükséges kiszolgálóhelyiségeket: öltözőket, vizesblokkokat, tárolóhelyiségeket és gépészeti termet. A tervekből kiderül, hogy az új vívócsarnok acélszerkezetű épülete két részre oszlik: egy jellemzően rácsos tartós vívócsarnokra, valamint a kiszolgálótereknek helyet adó épületrészre.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.