EUR: 345,08 Ft
CHF: 320,05 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Belföld

Ismét lyukra futott Juhász Péter

Juhász Péter az Együtt párt elnöke ismét lejáratta magát most éppen azzal, hogy szerinte Böröcz László Fidelitas elnök indulna a 2018-as parlamenti választások 1-es számjelű választókerületében. A tényt maga Böröcz is megcáfolta.

Állításában csak egyetlen hiba csúszott méghozzá az, hogy Böröcz László egyáltalán nem indul a választásokon. Az Együtt elnöke még telefonos kampány indítását is tervezte.


Valójában annyi történt, hogy Juhász Péter megint olyan projektre kuncsorgott pénzt a választóktól, amely nem is létezik – irja az Origo.hu

Böröcz László közösségi oldalán tette közzé véleményét az esetről, amiben így fogalmazott:

“Mivel engem senki sem kért fel a Juhász által hallucinált szerepvállalásra, így javaslom az ismert kábítószer-lobbistának, hogy most lazuljon el egy picit. Mindig szórakoztató, amikor a csúfos vereségeiről elhíresült liberális kamerák elé áll és pénzt kunyerál, de a fenti jelszavakkal ma összeszedett forintokat, inkább utalja vissza az embereknek.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kitolódott a nyári gumik cseréje a koronavírus járvány miatt

  Kitolódott a nyári gumik cseréje a koronavírus járvány miatt

  A táli abroncsok nyári gumikra történő cseréjét általában március-április környékén szokták elvégezni az autósok, de a járványhelyzet miatt ez meglehetősen kitolódott, és bár lassan itt a nyár, az autók jelentős részén még most is téli abroncs van.

 • Érden lesz otthon a DKKA

  Érden lesz otthon a DKKA

  Junior világbajnok kapust, négy új játékost és a következő szezon hazai bajnoki mérkőzéseinek helyszínét jelentette be a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) május 28.

 • Maszk nélkül nincs színház!

  Maszk nélkül nincs színház!

  Hogy előadásokat mikor tarthatnak, lapzártánkkor még nem lehetett tudni, de a próbákat már elkezdték a Miskolci Nemzeti Színházban.