EUR: 321,71 Ft
CHF: 282,46 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Ismét zsidózott a Jobbik

Toroczkai László, a Jobbik jelenlegi alelnöke lezsidózza a Facebookot, majd egy másik jobbikos Nosebooknak nevezi a közösségi oldalt. Újabb hangfelvétel látott napvilágot – írja a mandiner.hu.

A mandiner szerkesztősége újabb felvételre bukkant, ahol a Jobbikos országgyűlés képviselőjelöltje és az Alfahír főszerkesztője szerint a radikalizmusból csak golyóval lehet kilépni. Majd Toroczkai László a Facebook-ot lezsidózza: „Már nincs erre idő, igazándiból beszélhettünk volna arról is, hogy tegnap az egyik ilyen közösségi oldal – vagy nem is tudom, hogy minek hívják az ilyen zsidó Facebookokat. Balasi András: „Bocs, de hogyha Laci egy pillanatra említette ezt a zsidó Facebookot. Eszembe jutott, hogy hogy neveznék tényleg a zsidók. Ez a nosebook lenne szerintem.”


Később pedig nosebook-nak nevezik az említett portált. Balasi András: „Bocs, de hogyha Laci egy pillanatra említette ezt a zsidó Facebookot. Eszembe jutott, hogy hogy neveznék tényleg a zsidók. Ez a nosebook lenne szerintem.”

 

A Jobbiknál nem ez volt az első eset, hogy nyíltan zsidóznak egy hangfelvételen, korábban gyalázatos antiszemita mondatok kerültek napvilágra, amelyeket Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő mondott hat évvel ezelőtt a Szent Korona Rádióban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tanácskozását követően.

  • Csaknem másfél ezer céget megkárosító csalókat ítéltek el

    Csaknem másfél ezer céget megkárosító csalókat ítéltek el

    Az elsőrendű vádlottat 4 év, a másodrendű vádlottat 2 év 10 hónap börtönre ítélte csütörtökön a másodfokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék, mert 2011-ben csaknem másfélezer cégtől csaltak ki összesen több mint 40 millió forintot internetes telefonkönyv, illetve nyomtatott és CD formátumú kiadványok készítésére.