2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Belföld

Ismét zsidózott a Jobbik

Toroczkai László, a Jobbik jelenlegi alelnöke lezsidózza a Facebookot, majd egy másik jobbikos Nosebooknak nevezi a közösségi oldalt. Újabb hangfelvétel látott napvilágot – írja a mandiner.hu.

A mandiner szerkesztősége újabb felvételre bukkant, ahol a Jobbikos országgyűlés képviselőjelöltje és az Alfahír főszerkesztője szerint a radikalizmusból csak golyóval lehet kilépni. Majd Toroczkai László a Facebook-ot lezsidózza: „Már nincs erre idő, igazándiból beszélhettünk volna arról is, hogy tegnap az egyik ilyen közösségi oldal – vagy nem is tudom, hogy minek hívják az ilyen zsidó Facebookokat. Balasi András: „Bocs, de hogyha Laci egy pillanatra említette ezt a zsidó Facebookot. Eszembe jutott, hogy hogy neveznék tényleg a zsidók. Ez a nosebook lenne szerintem.”


Később pedig nosebook-nak nevezik az említett portált. Balasi András: „Bocs, de hogyha Laci egy pillanatra említette ezt a zsidó Facebookot. Eszembe jutott, hogy hogy neveznék tényleg a zsidók. Ez a nosebook lenne szerintem.”

 

A Jobbiknál nem ez volt az első eset, hogy nyíltan zsidóznak egy hangfelvételen, korábban gyalázatos antiszemita mondatok kerültek napvilágra, amelyeket Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő mondott hat évvel ezelőtt a Szent Korona Rádióban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tűzmadár

  Tűzmadár

  Egy hatalmas méretű madár  került fel egy újbudai tűzfalra. A 300 m2-nél nagyobb alkotás egy XI.

 • Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  A kormány 2022-ig 4000 milliárd forintot fordít közúti és vasúti fejlesztésekre az ország logisztikai pozíciójának erősítése érdekében – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a V4 elnökség keretén belül rendezett V4 Logisztikai Fórumon.

 • Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát akar bevezetni az Európai Parlament – derült ki abból az Origo birtokába került feljegyzésből, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített a dublini reformmal kapcsolatban.