EUR: 349,48 Ft
CHF: 327,16 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Belföld

Ismét zsidózott a Jobbik

Toroczkai László, a Jobbik jelenlegi alelnöke lezsidózza a Facebookot, majd egy másik jobbikos Nosebooknak nevezi a közösségi oldalt. Újabb hangfelvétel látott napvilágot – írja a mandiner.hu.

A mandiner szerkesztősége újabb felvételre bukkant, ahol a Jobbikos országgyűlés képviselőjelöltje és az Alfahír főszerkesztője szerint a radikalizmusból csak golyóval lehet kilépni. Majd Toroczkai László a Facebook-ot lezsidózza: „Már nincs erre idő, igazándiból beszélhettünk volna arról is, hogy tegnap az egyik ilyen közösségi oldal – vagy nem is tudom, hogy minek hívják az ilyen zsidó Facebookokat. Balasi András: „Bocs, de hogyha Laci egy pillanatra említette ezt a zsidó Facebookot. Eszembe jutott, hogy hogy neveznék tényleg a zsidók. Ez a nosebook lenne szerintem.”


Később pedig nosebook-nak nevezik az említett portált. Balasi András: „Bocs, de hogyha Laci egy pillanatra említette ezt a zsidó Facebookot. Eszembe jutott, hogy hogy neveznék tényleg a zsidók. Ez a nosebook lenne szerintem.”

 

A Jobbiknál nem ez volt az első eset, hogy nyíltan zsidóznak egy hangfelvételen, korábban gyalázatos antiszemita mondatok kerültek napvilágra, amelyeket Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő mondott hat évvel ezelőtt a Szent Korona Rádióban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek