EUR: 344,19 Ft
CHF: 316,77 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Érd

Izgalmas mérkőzésen megszületett a Delta első NB II-es sikere

Ötszettes meccsen győzött, ráadásul idegenben, 3:2-re a Penta Gödöllői RC U21-es alakulata ellen a Delta RSE Érd NB II-es női röplabdacsapata  – számolt be róla a deltarse.hu.

Dömötör-Mátrai Beáta lányai négy vereséggel a hátuk mögött utaztak Gödöllőre, ahol a GRC U21-es együttese ellen léptek pályára. Az első játszmát az érdiek három ponttal, 25:22-re nyerték. A házigazda a második felvonásban hét ponttal jobbnak bizonyult, ám a harmadik szettben 25:21-es eredménnyel ismét az érdieknél volt az előny. A kiélezett negyedik szettben másodszor jött vissza a meccsbe a Gödöllő, de a mindent eldöntő ötödik játszmában ismét az érdiek következtek: kilenc ponttal jobbak voltak, és végül 3:2-re győztek, így megszerezték első sikerüket a másodosztályban.

Nagy küzdelemben nyertek az érdiek
Fotó: www.deltarse.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.