EUR: 349,16 Ft
CHF: 326,90 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Székesfehérvár

Járókelőket zaklató árusokat buktattak le a térfigyelő kamerák

Két ilyen eset is történt a belváros közvetlen közelében, az árusok a járókelőket zaklatva kínálták különféle árucikkeiket. Az egyik esetben az engedély nélkül árusító személyeket egy Rákóczi úti üzletház előtt fedezték fel a polgármesteri hivatal közterület-felügyeletén működtetett térfigyelő központ munkatársai szerda délután.

Az árusok a járókelőket zaklató módon igyekezték eladni különféle árucikkeiket, többek között ágyneműt, fehérneműt és zoknikat. A közterület-felügyelők értesítették a rendőröket, akik rövid időn belül a helyszínre vonultak. Ezt észlelve az árusok menekülőre fogták, a rendőrök végül öt személyt kísértek ki az üzletházból, majd előállították őket a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. Az árut a rendőrök lefoglalták – tájékoztatott a városi kapitányság.
A másik hasonló eset az Alba Plaza előtt történt. A térfigyelő rendszernek köszönhetően három, szintén engedély nélküli árust kaptak el a közterület-felügyelők, akik az árut visszatartották, jegyzőkönyvet vettek fel a helyszínen, majd eljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.