EUR: 344,40 Ft
CHF: 317,88 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Győr

Jól szerepeltek a győri birkózók

Szentesen rendezték meg nemrég a diák I. szabadfogású magyar bajnokságot, ahol a Győri Atlétikai Clubból hat fiatal szerezte meg a területi selejtezőn az indulási jogot.

Gyurasits Máté (38 kg) a döntőig nem talált legyőzőre, ott viszont szoros küzdelemben maradt alul a honvédos színekben induló riválisával szemben, így a dobogó második fokára állhatott fel. Reznyák Máté (42 kg) a selejtezők során nagy csatában kapott ki a későbbi bajnoktól, így visszamérkőzhetett. A bronzmeccsen technikai tus pontfölénnyel múlta felül ellenfelét. Molnár József (54 kg) kiválóan birkózott, csak a döntőbe jutásért tudta megállítani a későbbi győztes, a bronzcsatában technikai tusgyőzelmet aratott.


A GYAC ifjú birkózói megállták a helyüket!
Fotó: GYAC

Varga Márton (42 kg) a 9., Tichi Attila (46 kg) a 13.,Kovács Zétény (63 kg) szintén a 13. helyen zárta a bajnokságot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.