2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Érd

Jól szerepeltek a Masters táncosai

A sportág egyik legfontosabb idei eseményén jeleskedtek a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and rollosai az elmúlt héten. Az érdi klub szurkolói két párosért és egy formációért szoríthattak a rendkívül látványos és színvonalas junior-világbajnokságon és nyílt viadalon.

A korosztályos lányformáció-seregszemlét a horvátországi Slavonski Brodban tartották, ahol az Xpress tagjai A szépség és a szörnyeteg című koreográfiát adták elő. Sárfy Krisztina és Sárdi Anita tanítványainak produkciója elnyerte a zsűri tetszését, végül a negyedik helyezéssel jutalmazták, amivel épphogy lemaradtak a dobogóról. A bemutató után Sárdi Anita szakosztályvezető hangsúlyozta, hogy nagyon büszke a lányokra, akik keményen megdolgoztak ezért az eredményért, és mivel ez az első évük ebben a kategóriában, bízik benne, hogy jövőre még ennél is jobban teljesítenek.


Az ezzel egy időben megrendezett nyílt nevezésű versenyen is volt magyar, egyben érdi érdekeltség. A Masters párosa, Záhonyi Patrik és Bradács Tamara bronzérmes lett a juniorok mezőnyében, míg a felnőtt A kategóriában Sárfy Krisztina a második helyen zárt Rock and Magic SE-s párjával, Deli Alexszel.

Az Xpress formáció táncosai  Fotó: www.pecsu.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.