EUR: 344,73 Ft
CHF: 318,10 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Érd

Jól szerepeltek a Masters táncosai

A sportág egyik legfontosabb idei eseményén jeleskedtek a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and rollosai az elmúlt héten. Az érdi klub szurkolói két párosért és egy formációért szoríthattak a rendkívül látványos és színvonalas junior-világbajnokságon és nyílt viadalon.

A korosztályos lányformáció-seregszemlét a horvátországi Slavonski Brodban tartották, ahol az Xpress tagjai A szépség és a szörnyeteg című koreográfiát adták elő. Sárfy Krisztina és Sárdi Anita tanítványainak produkciója elnyerte a zsűri tetszését, végül a negyedik helyezéssel jutalmazták, amivel épphogy lemaradtak a dobogóról. A bemutató után Sárdi Anita szakosztályvezető hangsúlyozta, hogy nagyon büszke a lányokra, akik keményen megdolgoztak ezért az eredményért, és mivel ez az első évük ebben a kategóriában, bízik benne, hogy jövőre még ennél is jobban teljesítenek.


Az ezzel egy időben megrendezett nyílt nevezésű versenyen is volt magyar, egyben érdi érdekeltség. A Masters párosa, Záhonyi Patrik és Bradács Tamara bronzérmes lett a juniorok mezőnyében, míg a felnőtt A kategóriában Sárfy Krisztina a második helyen zárt Rock and Magic SE-s párjával, Deli Alexszel.

Az Xpress formáció táncosai  Fotó: www.pecsu.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.