EUR: 345,35 Ft
CHF: 320,94 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb II.kerület XI.kerület

Jótékony családi nap

Advent első vasárnapján, december 3-án kézműves- és színpadi programokkal a családszervezetek második adventi jótékonysági vásárára, a Millenárisra várják a családokat.

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubja alapítója, a vásár ötletgazdája elmondta: a családok tartalmas és vidám együttlétre számíthatnak, a megvásárolt ajándéktárgyakkal pedig a koraszülött babákat támogatják. A rendezvény fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, díszvendég: Novák Katalin családügyi államtitkár. A nap sztárvendége Vastag Csaba.

Herczegh Anita és Király Nóra legkisebb lányával a tavalyi Családszervezetek Adventi Jótékonysági vásárán

Király Nóra családjával és Vastag Csabával az MTVA Családbarát Magazin műsorában is biztatta a családokat a jótékonysági vásáron való részvételre (Fotó: MTVA)

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.